Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşim de istemiyor oruç tutmami ben doktor tutabilirsin deyince tutmak istedim ama bugün dışarı çıkınca baya kötü etti bir ara markette bayılmak üzereydim sancım oldu baya ama şuan azaldı şiddeti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bilmiyorum ki doktor iftar ve sahur arası çok sıvı tüket oruç tutabilirsin demişti bugün dışarı çıktım hava baya sıcaktı eve zor döndüm ve adet sancısı gibi bir ağrı oldu hala var ama ilk şiddetinde değil
Bilmiyorum ki doktor iftar ve sahur arası çok sıvı tüket oruç tutabilirsin demişti bugün dışarı çıktım hava baya sıcaktı eve zor döndüm ve adet sancısı gibi bir ağrı oldu hala var ama ilk şiddetinde değil
Oruç tutmayı çok seviyorum ama daha tutmasam iyi olacak sanırım
Kaza edeceğim mecburen yada ara ara tutarım molalar vererek bakalım
Kaza edeceğim mecburen yada ara ara tutarım molalar vererek bakalım
Teşekkür ederim canım şuan daha iyi hissediyorum ama hala sancı var
Çok geçmiş olsun kuzum dinimizde bile hamileyken veya emzirirken bir zorlama yok. O yüzden bebeğede kendinede eziyet etme doğurduktan sonra tutarsın Allah'ın izniyle
Geceye doğru azaldı çok şükür ama baya korktum çünkü bu kadar ağrı beklemiyordum hiç iş bişey yapmadan yattım bütün gece uyudum uyandım baya zor bir geceydi ama şuan daha iyiyim hatta arada bir vuruyor minik fasulye iyi demek ki cuma da randevum var yani detaylı ultrason var inşallah sorun sıkıntı çıkmaz. Dün alışveriş yaptım onları taşıdım belkide ondan ağrılarım oldu teşekkür ederim ilgilendiğin yazdığın için
Geceye doğru azaldı çok şükür ama baya korktum çünkü bu kadar ağrı beklemiyordum hiç iş bişey yapmadan yattım bütün gece uyudum uyandım baya zor bir geceydi ama şuan daha iyiyim hatta arada bir vuruyor minik fasulye iyi demek ki cuma da randevum var yani detaylı ultrason var inşallah sorun sıkıntı çıkmaz. Dün alışveriş yaptım onları taşıdım belkide ondan ağrılarım oldu teşekkür ederim ilgilendiğin yazdığın için
Cnm iyi olmana çok sevindim sakın yorma kendini oruçta tutuyorsun ekstra fazla dinlenmen gerekiyor yoksa bebeğinde yorulur yorma bebiisni annesi umarım detaylıda da sıkıntı çıkmaz cnm
Cnm
Cnm iyi olmana çok sevindim sakın yorma kendini oruçta tutuyorsun ekstra fazla dinlenmen gerekiyor yoksa bebeğinde yorulur yorma bebiisni annesi umarım detaylıda da sıkıntı çıkmaz cnm