Sancı ve karnın baya küçülmesi 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Sancı ve karnın baya küçülmesi 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,521 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı ve karnın baya küçülmesi 🙄
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Eşim de istemiyor oruç tutmami ben doktor tutabilirsin deyince tutmak istedim ama bugün dışarı çıkınca baya kötü etti bir ara markette bayılmak üzereydim 😟 sancım oldu baya ama şuan azaldı şiddeti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bilmiyorum ki doktor iftar ve sahur arası çok sıvı tüket oruç tutabilirsin demişti bugün dışarı çıktım hava baya sıcaktı eve zor döndüm ve adet sancısı gibi bir ağrı oldu hala var ama ilk şiddetinde değil 😟

Bilmiyorum ki doktor iftar ve sahur arası çok sıvı tüket oruç tutabilirsin demişti bugün dışarı çıktım hava baya sıcaktı eve zor döndüm ve adet sancısı gibi bir ağrı oldu hala var ama ilk şiddetinde değil 😟

Oruç tutmayı çok seviyorum ama daha tutmasam iyi olacak sanırım 😟

Kaza edeceğim mecburen yada ara ara tutarım molalar vererek bakalım 😟

Kaza edeceğim mecburen yada ara ara tutarım molalar vererek bakalım 😟

Teşekkür ederim canım 🤗 şuan daha iyi hissediyorum ama hala sancı var 😟
Çok geçmiş olsun kuzum dinimizde bile hamileyken veya emzirirken bir zorlama yok. O yüzden bebeğede kendinede eziyet etme doğurduktan sonra tutarsın Allah'ın izniyle

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Sancım var çok baya adet sancısı gibi 😣😣

Amin canım hepimizin inşallah 🙏

Amin canım hepimizin inşallah 🙏

Şuan çok sancım var adet sancısı gibi baya kasıklarım ve belim ağrıyor
Cnm nasıl oldun iyi misin şuan

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm nasıl oldun iyi misin şuan
Geceye doğru azaldı çok şükür ama baya korktum çünkü bu kadar ağrı beklemiyordum hiç iş bişey yapmadan yattım bütün gece uyudum uyandım baya zor bir geceydi ama şuan daha iyiyim hatta arada bir vuruyor minik fasulye iyi demek ki cuma da randevum var yani detaylı ultrason var inşallah sorun sıkıntı çıkmaz. Dün alışveriş yaptım onları taşıdım belkide ondan ağrılarım oldu 🙄☹️ teşekkür ederim ilgilendiğin yazdığın için 💞💞😘

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm
Geceye doğru azaldı çok şükür ama baya korktum çünkü bu kadar ağrı beklemiyordum hiç iş bişey yapmadan yattım bütün gece uyudum uyandım baya zor bir geceydi ama şuan daha iyiyim hatta arada bir vuruyor minik fasulye iyi demek ki cuma da randevum var yani detaylı ultrason var inşallah sorun sıkıntı çıkmaz. Dün alışveriş yaptım onları taşıdım belkide ondan ağrılarım oldu 🙄☹️ teşekkür ederim ilgilendiğin yazdığın için 💞💞😘
Cnm iyi olmana çok sevindim☺️🥰 sakın yorma kendini oruçta tutuyorsun ekstra fazla dinlenmen gerekiyor yoksa bebeğinde yorulur yorma bebiisni annesi 🥰 umarım detaylıda da sıkıntı çıkmaz cnm

Tüm sayfalar yüklendi.