Sancı ve karnın baya küçülmesi 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Sancı ve karnın baya küçülmesi 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,526 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı ve karnın baya küçülmesi 🙄
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım kaç haftaliksin ben 19+4 iki gündür tutuyorum çok şükür bir sıkıntımız yok ama bende iftiradan sonra baya rahatsız oluyorum acaba çok. Su içtiğim için olabilirmi
Bende iftardan sonra rahatsız oluyorum canım ya çok su içiyorum midem ağrıyor sonra halsizlik çöküyor

Kızlar 21. Haftaya girdim bugün dışarı çıktım biraz eve biseyler alayım diye bir ara baya gözüm karardı başım döndü bayılacak gibi oldum. Bugün karnım baya küçüktü yani yok gibiydi normal mi ve eve geldim belime kasıklarıma sancılar girdi baya karnıma bıçak keser gibi ağrılar giriyor ama uzandım şuan bebek vuruyor da yani hareket ediyor da neden oldu anlamadım. Ve kızlar bir sorum daha var oruç tuttum tutali geceleri vücudum yanıyor ellerim ayaklarım tüm vücudum yanıyor normal mi 🙄🤔
Geçmiş olsun canım oruç tuttuğun için öyle olmuşsundur

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Canım gebelikte oruç fazla önerilmiyor. Bebeğide kendinide riske atma lütfen.
Eşim de istemiyor oruç tutmami ben doktor tutabilirsin deyince tutmak istedim ama bugün dışarı çıkınca baya kötü etti bir ara markette bayılmak üzereydim 😟 sancım oldu baya ama şuan azaldı şiddeti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim ben 19+4 iki gündür tutuyorum çok şükür bir sıkıntımız yok ama bende iftiradan sonra baya rahatsız oluyorum acaba çok. Su içtiğim için olabilirmi bende de gündür adet sancıları oluyor maalesef 🤷🏻‍♀️
Bilmiyorum ki doktor iftar ve sahur arası çok sıvı tüket oruç tutabilirsin demişti bugün dışarı çıktım hava baya sıcaktı eve zor döndüm ve adet sancısı gibi bir ağrı oldu hala var ama ilk şiddetinde değil 😟

Canim ben 19+4 iki gündür tutuyorum çok şükür bir sıkıntımız yok ama bende iftiradan sonra baya rahatsız oluyorum acaba çok. Su içtiğim için olabilirmi bende de gündür adet sancıları oluyor maalesef 🤷🏻‍♀️
Bilmiyorum ki doktor iftar ve sahur arası çok sıvı tüket oruç tutabilirsin demişti bugün dışarı çıktım hava baya sıcaktı eve zor döndüm ve adet sancısı gibi bir ağrı oldu hala var ama ilk şiddetinde değil 😟
Geçmiş olsun canım oruç tuttuğun için öyle olmuşsundur
Oruç tutmayı çok seviyorum ama daha tutmasam iyi olacak sanırım 😟

Kızlar zorlanıyorsanız eziyet etmeyin bedeninize daha sonra kaza edersiniz
Kaza edeceğim mecburen yada ara ara tutarım molalar vererek bakalım 😟

Kızlar zorlanıyorsanız eziyet etmeyin bedeninize daha sonra kaza edersiniz
Canım kendini yormamaya çalış geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım 🤗 şuan daha iyi hissediyorum ama hala sancı var 😟

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Eşim de istemiyor oruç tutmami ben doktor tutabilirsin deyince tutmak istedim ama bugün dışarı çıkınca baya kötü etti bir ara markette bayılmak üzereydim 😟 sancım oldu baya ama şuan azaldı şiddeti

Oruç tutmayı çok seviyorum ama daha tutmasam iyi olacak sanırım 😟

Teşekkür ederim canım 🤗 şuan daha iyi hissediyorum ama hala sancı var 😟
Haftan daha erken canım sancı için ama doktora kontrole gidebilirsin

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Haftan daha erken canım sancı için ama doktora kontrole gidebilirsin
Kasıklarım ve belimde baya ağrı vardı yani sanki adet sancısı gibi ara ara karnıma bıçak kesiği gibi ağrı giriyor he şuan hafifledi ama dışarıdayken eve geldikten sonra uzun süre sürdü bu ağrılar şuan uzandım bulaşığı bile makineye dizmeye üşeniyorum ☹️

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kasıklarım ve belimde baya ağrı vardı yani sanki adet sancısı gibi ara ara karnıma bıçak kesiği gibi ağrı giriyor he şuan hafifledi ama dışarıdayken eve geldikten sonra uzun süre sürdü bu ağrılar şuan uzandım bulaşığı bile makineye dizmeye üşeniyorum ☹️
Kıyamam ya dinlen canım yorma kendini ❣

Tüm sayfalar yüklendi.