Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim ben 19+4 iki gündür tutuyorum çok şükür bir sıkıntımız yok ama bende iftiradan sonra baya rahatsız oluyorum acaba çok. Su içtiğim için olabilirmi bende de gündür adet sancıları oluyor maalesef
Canım kaç haftaliksin ben 19+4 iki gündür tutuyorum çok şükür bir sıkıntımız yok ama bende iftiradan sonra baya rahatsız oluyorum acaba çok. Su içtiğim için olabilirmi
Kızlar 21. Haftaya girdim bugün dışarı çıktım biraz eve biseyler alayım diye bir ara baya gözüm karardı başım döndü bayılacak gibi oldum. Bugün karnım baya küçüktü yani yok gibiydi normal mi ve eve geldim belime kasıklarıma sancılar girdi baya karnıma bıçak keser gibi ağrılar giriyor ama uzandım şuan bebek vuruyor da yani hareket ediyor da neden oldu anlamadım. Ve kızlar bir sorum daha var oruç tuttum tutali geceleri vücudum yanıyor ellerim ayaklarım tüm vücudum yanıyor normal mi
Eşim de istemiyor oruç tutmami ben doktor tutabilirsin deyince tutmak istedim ama bugün dışarı çıkınca baya kötü etti bir ara markette bayılmak üzereydim sancım oldu baya ama şuan azaldı şiddeti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim ben 19+4 iki gündür tutuyorum çok şükür bir sıkıntımız yok ama bende iftiradan sonra baya rahatsız oluyorum acaba çok. Su içtiğim için olabilirmi bende de gündür adet sancıları oluyor maalesef
Bilmiyorum ki doktor iftar ve sahur arası çok sıvı tüket oruç tutabilirsin demişti bugün dışarı çıktım hava baya sıcaktı eve zor döndüm ve adet sancısı gibi bir ağrı oldu hala var ama ilk şiddetinde değil
Bilmiyorum ki doktor iftar ve sahur arası çok sıvı tüket oruç tutabilirsin demişti bugün dışarı çıktım hava baya sıcaktı eve zor döndüm ve adet sancısı gibi bir ağrı oldu hala var ama ilk şiddetinde değil
Eşim de istemiyor oruç tutmami ben doktor tutabilirsin deyince tutmak istedim ama bugün dışarı çıkınca baya kötü etti bir ara markette bayılmak üzereydim sancım oldu baya ama şuan azaldı şiddeti
Oruç tutmayı çok seviyorum ama daha tutmasam iyi olacak sanırım
Kaza edeceğim mecburen yada ara ara tutarım molalar vererek bakalım
Kaza edeceğim mecburen yada ara ara tutarım molalar vererek bakalım
Teşekkür ederim canım şuan daha iyi hissediyorum ama hala sancı var
Kasıklarım ve belimde baya ağrı vardı yani sanki adet sancısı gibi ara ara karnıma bıçak kesiği gibi ağrı giriyor he şuan hafifledi ama dışarıdayken eve geldikten sonra uzun süre sürdü bu ağrılar şuan uzandım bulaşığı bile makineye dizmeye üşeniyorum
Kasıklarım ve belimde baya ağrı vardı yani sanki adet sancısı gibi ara ara karnıma bıçak kesiği gibi ağrı giriyor he şuan hafifledi ama dışarıdayken eve geldikten sonra uzun süre sürdü bu ağrılar şuan uzandım bulaşığı bile makineye dizmeye üşeniyorum