Sorum var Sanci

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merve Aktaş tarafından oluşturulan Sanci başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 239 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sanci
Konbuyu başlatan Merve Aktaş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Merve Aktaş

Kayıtlı Üye
rank
Mrb arkadaşlar 35 hafta 1 günlük hamileyim bugün sancılarım başladı ama sezeryan benimkisi Cok korkmuyorum bebeğim doğsa acaba yaşar mı kuveze alırlar mı

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Mrb arkadaşlar 35 hafta 1 günlük hamileyim bugün sancılarım başladı ama sezeryan benimkisi Cok korkmuyorum bebeğim doğsa acaba yaşar mı kuveze alırlar mı
Mrb canım doktora görün onlar bakıyorlar zaten canım uygun değilse bile ilaç verip o sanciyi geçiriyorlar hap ve iğne ile ama bence 35 haftalık yaşar

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Tabiki de yaşar ben 36 hafta doğum yapmıştım kuvezde bile kalmadan hemen taburcu olduk

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 24. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mısır büyüklüğünde.
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Merve Aktaş

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki de yaşar ben 36 hafta doğum yapmıştım kuvezde bile kalmadan hemen taburcu olduk
Teşekkür ederim Allah razı olsun birazda olsa içim ferahladi çok korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mrb canım doktora görün onlar bakıyorlar zaten canım uygun değilse bile ilaç verip o sanciyi geçiriyorlar hap ve iğne ile ama bence 35 haftalık yaşar
Bugün kendi doktoruma gidecem bakacam

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Teşekkür ederim Allah razı olsun birazda olsa içim ferahladi çok korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bugün kendi doktoruma gidecem bakacam
Allah senden de razı olsun ☺️Korkma canım inşallah sağ salim sağlıkla kucağına alırsın

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 24. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mısır büyüklüğünde.
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar