Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S❤️M Anıl Aras tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan S❤️M Anıl Aras
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S❤️M Anıl Aras

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
arkadaşlar ben 34 haftalık gebisim aramızda benimle aynı haftada olan varmı ve bu haftalarda yalancı sancılar bel ağrısı çekenler varmı cevap verirseniz çok sevinirim Rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah amin 🤲

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! 34 haftalık gebeliğinizde yaşadığınız yalancı sancılar ve bel ağrısı oldukça yaygın. Aynı haftalarda olan birçok anne adayı da bu tür belirtiler yaşayabiliyor. Yalancı sancılar genellikle düzensizdir, şiddeti artmaz ve dinlenmekle geçer. Bel ağrısı da büyüyen karın ve hormonal değişikliklerden kaynaklanabilir.

**Bu belirtileri hafifletmek için şunları deneyebilirsiniz:**

* **Dinlenmek:** Sancı geldiğinde uzanıp dinlenin.
* **Ilık duş:** Bel ve karın bölgesine ılık su uygulamak rahatlatabilir.
* **Egzersiz:** Doktorunuzun önerdiği hafif egzersizler bel kaslarınızı güçlendirebilir.
* **Doğru duruş:** Otururken ve ayakta dururken doğru duruşa dikkat edin.
* **Destekleyici yastıklar:** Uyurken bacaklarınızın arasına yastık koymak bel ağrısını azaltabilir.

**Ancak aşağıdaki durumlarda mutlaka doktorunuza başvurun:**

* Sancılarınız düzenli hale gelirse ve şiddeti artarsa
* Su gelmesi veya kanama olursa
* Bebeğinizin hareketlerinde azalma hissederseniz

Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle! Başka sorularınız olursa çekinmeyin.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
arkadaşlar ben 34 haftalık gebisim aramızda benimle aynı haftada olan varmı ve bu haftalarda yalancı sancılar bel ağrısı çekenler varmı cevap verirseniz çok sevinirim Rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah amin 🤲
Ben 35 haftalık oldum benim ufak tefek ağrım olsun midem yansın limonlu maden suyu içiyorum oda rahatlatıyor 17 martda doğum tahmini var benimde Rabbım sağlıkla versin kucağına

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben 35 haftalık oldum benim ufak tefek ağrım olsun midem yansın limonlu maden suyu içiyorum oda rahatlatıyor 17 martda doğum tahmini var benimde Rabbım sağlıkla versin kucağına
Amin inşallah hepimizin sağlıkla al bebisini kucağına inşallah amin 🤲 yalancı sancılar da dami içiyorsun limonlu maden suyunu normal doğum mu sezaryen mı duanız için Allah razı olsun 🙏🌹

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah hepimizin sağlıkla al bebisini kucağına inşallah amin 🤲 yalancı sancılar da dami içiyorsun limonlu maden suyunu normal doğum mu sezaryen mı duanız için Allah razı olsun 🙏🌹
Benim ilki sezeryandi 1 sancıyla direk 36 haftalıkken alındı kalp ritmi düştü bunda ıse erken doğum riskim var ama tahmin i doğum 17 martda ağrım oldukça maden suyu içiyorum mineralli olduğu için iyi geliyor mide uyanmamı da geçiriyor rahatlatıyor yani

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
A
Benim ilki sezeryandi 1 sancıyla direk 36 haftalıkken alındı kalp ritmi düştü bunda ıse erken doğum riskim var ama tahmin i doğum 17 martda ağrım oldukça maden suyu içiyorum mineralli olduğu için iyi geliyor mide uyanmamı da geçiriyor rahatlatıyor yani
Anladım hakkında hayırlısı olsun inşallah amin sağlıkla kucağına al meyveni inşallah 🤲 🤲🥹

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar