Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S❤️M Anıl Aras tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 602 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan S❤️M Anıl Aras
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S❤️M Anıl Aras

İshak

Kayıtlı Üye
rank
Canım istedi güldüm izinmi almam gerekiyor senden
Noluyor pardon kadın hamile bir konu actı ilahki gülmek zorunda deyilsin dimi madem izin almak zorunda deyilsen konuyada yazmak zorunda deyilsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Boş yapıp güldüğün için kadın demiş niye güldün diye fark etiysen eğer Allah hep güldürsün diye de dua etmiş

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Canım istedi güldüm izinmi almam gerekiyor senden
Bir benimle sen diye muhatap olmayın beni ne kadar tanıyorsunuz ki sen diye hitap ediyorsunuz iki benim konum a gelip size bile karşı olmayan yoruma gülme emoji atma haki tanıtmıyor eğer benim konuma gelip gülme emojisi koyup durduysaniz tabiki nedeni sorucam ha derseniz ben maydanoz olmak istedim orası başka siz karşı tarafa saygı çerçevesinde olmuyorsanız karşı taraftaki insandan da bunu beklemeyin şunu da soyliycem bir konuya tecrübeniz varsa cevap yazarsınız başka insanların arasındaki mesajlaşmaya dahil olmasınız ki mesajlaştığım kardeşim de gerekeni yazmış

Noluyor pardon kadın hamile bir konu actı ilahki gülmek zorunda deyilsin dimi madem izin almak zorunda deyilsen konuyada yazmak zorunda deyilsin

Boş yapıp güldüğün için kadın demiş niye güldün diye fark etiysen eğer Allah hep güldürsün diye de dua etmiş
Kardeşim biz bunu hiç bir zaman değiştiremeyiz maalesef etrafta hep var oluyorlar boş ver sıkma o güzel yüreğini amannnnnnn 😉😂😂😉

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar