Sorum var Devlet hastanesi de

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S❤️M Anıl Aras tarafından oluşturulan Devlet hastanesi de başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 461 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlet hastanesi de
Konbuyu başlatan S❤️M Anıl Aras
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S❤️M Anıl Aras

İshak

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ecmain 🤲🤲 Rabbim her an bizimledir biz her an ona sığınırız elbet o kuveti de o an hepimize vericek Allah'ın izniyle hayırlısıyla sağlıkla bir haykirişta al minigini kucağına inşallah amin 🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kardeşim ben her seferinde hangi sırada telefonu alicam diye açıklık getirdim ama tekrar tekrar aynı şeyi yazıyorlar boş ver anlamak isteyen anlar anlamak istemeyene bişey diyemem herkesin düşüncesine saygı duyarım 😅😉🫂😘😘😘😘😘😘😘😘

Kardeşim ben her seferinde hangi sırada telefonu alicam diye açıklık getirdim ama tekrar tekrar aynı şeyi yazıyorlar boş ver anlamak isteyen anlar anlamak istemeyene bişey diyemem herkesin düşüncesine saygı duyarım 😅😉🫂😘😘😘😘😘😘😘😘
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin sezaryen doğum da telefon yasak 🤲

Sizin de eşiniz işe gitsin sizde de ben bir bu çocuğu doğurup geliyorum diye hastaneye gidip gelim dersiniz o zaman 🤔
Aynen öyle xuşkamınn🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar