Sorum var Devlet hastanesi de

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S❤️M Anıl Aras tarafından oluşturulan Devlet hastanesi de başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 552 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlet hastanesi de
Konbuyu başlatan S❤️M Anıl Aras
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

İshak

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ecmain 🤲🤲 Rabbim her an bizimledir biz her an ona sığınırız elbet o kuveti de o an hepimize vericek Allah'ın izniyle hayırlısıyla sağlıkla bir haykirişta al minigini kucağına inşallah amin 🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kardeşim ben her seferinde hangi sırada telefonu alicam diye açıklık getirdim ama tekrar tekrar aynı şeyi yazıyorlar boş ver anlamak isteyen anlar anlamak istemeyene bişey diyemem herkesin düşüncesine saygı duyarım 😅😉🫂😘😘😘😘😘😘😘😘

Kardeşim ben her seferinde hangi sırada telefonu alicam diye açıklık getirdim ama tekrar tekrar aynı şeyi yazıyorlar boş ver anlamak isteyen anlar anlamak istemeyene bişey diyemem herkesin düşüncesine saygı duyarım 😅😉🫂😘😘😘😘😘😘😘😘
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin sezaryen doğum da telefon yasak 🤲

Sizin de eşiniz işe gitsin sizde de ben bir bu çocuğu doğurup geliyorum diye hastaneye gidip gelim dersiniz o zaman 🤔
Aynen öyle xuşkamınn🥰

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Bu sizin hayatınızla ilgili bir durum bişey diyemem gelip gelmemesi bende her yere eşimle gidip gelmiyorum elbete ama yanında olucagi zamanlarda olucak sen gerek duymasan bile eşin bu düşünceye sahiptir açıklamak isdegim şey bu hani doğum yatağına gidene kadar eşinle iletişim içinde olman çok önemli diyorum sana serum takıyorlar yerinde bir yere gidemezsin diyorlar bir serum en az 45 dk sürüyor ya da seni nst ye aliniyorsun orda da beklemen gerekiyor sen o an zaten morelini güzel tutmak için eşinle konuşma gereği duyorsun gerçeten ben kürtaj olduğum sıra bana en iyi gelen sakinleştirici ilaçlar değil eşimin yanımda olmasıydı inanın sizde hamilesiniz daha iyi anliycaginizi diliyorum beni bakın tekrar açıklama getiryorum ben doğum sırasında telefonumu almak istiyorum nst açılma durumu olana kadar eşimle iletişim içinde olmak istiyorum doğum esnasında değil yatağa alındığın sırada değil nst acilman varsa bunun için yatış verirlerse benim hastane uzak olduğu yatış vesaire olursa o sırada telefonun yanımda olmasını sordum
Nst deyken zaten telefonuna bakabiliyorsun ama yanındaki insanlar senin nst de iken eşinle konuşma belki rahatsz olabilirler cunki nst de iken hareket etmeden durmak zorundasın aksi takdirde nst bozuluyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar