Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sancım var ama açılmam yok boyle olan varmı, 38.2günlügüz
Olabilir canım yürüyüş yap sıcak suyla duş al ve yaş hurma ye açılman olucaktir . Sancılarını da takip et on dakika da üç sancı geliyorsa bu doğumun başladığını işaret eder . Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda kucağına alırsın inşallah bebeğini canım sağlıkla gelsin
Ben 37+2 yim bendede ayni durum var. Aşırı Sancim oluyo bazen gün boyu sürüyor. Ama acılmam yok nst de normal çıkıyor suan bile sancidan gozlerimden yaş geliyo artık.
Yalancı sancılar olabilir canım doğum başladığı zaman o sancı farklı oluyor anlarsın onu zaten. Az kalmış az daha sabret artık her an gelebilir bebiş sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Ben 37+2 yim bendede ayni durum var. Aşırı Sancim oluyo bazen gün boyu sürüyor. Ama acılmam yok nst de normal çıkıyor suan bile sancidan gozlerimden yaş geliyo artık.
Yalancı sancılar olabilir canım doğum başladığı zaman o sancı farklı oluyor anlarsın onu zaten. Az kalmış az daha sabret artık her an gelebilir bebiş sağlıkla alırsın kucağına inşallah