Sanırım çocuğum isimsiz olcak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şeydoşş tarafından oluşturulan Sanırım çocuğum isimsiz olcak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,291 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sanırım çocuğum isimsiz olcak
Konbuyu başlatan Şeydoşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

İremsare

Kayıtlı Üye
rank
Hiç bişey bulamazsam artık çağan emin deyip geçicem artık başka türlü olmuyor emin ismi olmasa dediğin gibi sabit isim olmasa çok daha uyumlu olabilir farklı isimler ama işte o sabit bende zaten emin ismini muhammed koymadığım için olur demiştim
Olsun ya emin de kısa Allahtan yanına ek isim de olur gayet ☺️

Bende aynı durumdayım 33 haftalığız hala isim kesinleşmedi bizimde Araf isminin yanına isim arıyorum eşimler Araf diyorlar bende yanına isim bulacam karar veremedim
Kızlar bi türlü karar veremiyorum 37.haftaya girdik hala bumu şumu diyorum emin ismi kesin olcak yanına bi isim bulamadım sağına soluna hiç farketmez emin ismine uygun anlamı güzel isim öneriniz varmı

B

Buşra81

Guest
Kızlar bi türlü karar veremiyorum 37.haftaya girdik hala bumu şumu diyorum emin ismi kesin olcak yanına bi isim bulamadım sağına soluna hiç farketmez emin ismine uygun anlamı güzel isim öneriniz varmı
Benim daha cinsiyeti belli değil ama erkek olursa emin ege koyacağım sağlıkla gelsinler inşallah

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı durumdayım 33 haftalığız hala isim kesinleşmedi bizimde Araf isminin yanına isim arıyorum eşimler Araf diyorlar bende yanına isim bulacam karar veremedim
Araf ismini de düşünmüştüm ama anlamı için istemedim kendini hep boşlukta hisseder belki diye ara da kalan biri olur diye ama güzel duruşu ve söylenişi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim daha cinsiyeti belli değil ama erkek olursa emin ege koyacağım sağlıkla gelsinler inşallah
Ege arkadaşımın çocuğunun adı o yüzden aynı olsun istemedim ege çok güzel☺️

...

Moderator
Mod
rank
Ben hep aras emin diyordum arasın at kılı anlamı olduğunu öğrendim vezgeçtim o yüzden kaldık ortada şimdide çağan emin ve ediz emin ismine doğru bakıyorum ama tam anlamıyla budur diyemiyorum kız ismi o kadar çokki güzel güzel erkek ismi yok sanki 😀
Aynen canım güzel kız ismi çok var.Aslında erkek isimide güzel olanlar var ama hep yakındakiler çocuklarına koymuş.Oyüzden koyamıyor insan.☺️

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım güzel kız ismi çok var.Aslında erkek isimide güzel olanlar var ama hep yakındakiler çocuklarına koymuş.Oyüzden koyamıyor insan.☺️
Aynen vallahi hep almışlar geç kalmışım isimleri kalmışlar hep 😀
Merhaba ; Marsel ismi ,Şanslı güçlü ve güneş ışığı anlamında ,benim koyacağım isim bu sizlerlede paylaşmak istedim
Adıyla yaşasın farklıymış ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.