Valla 6 yıllık evliyim bikere olsun annem yemeğe çağırmadı neden çağırsın ki ben arıyorum gelcem şu yemeği yap diye annem sonuçta anahtarım var istediğim de gidiyorum. Kayınvalideme de gideceğim zaman geliyorum şu yemeği yap diyorum. Herşeyi aileden beklememek lazım birşeyler için çabalamak lazım 2. Doğumumu yaptım kimseden bir kaşık yemek istemedim herşeyin üstesinden eşimle birlikte geldim. Şu düşüncedeydim hep ya annem babam olmasaydı nasıl yapardım. Sende öyle düşünerek kimseden birşey beklemeyerek yapabilirsin. Hem kendini de sıkıntıya sokmamış olursun.Biz nişanlıyken birtakım sorunlar çıktı iki aile arasında neyse herşey geçti çok şükür bir yıllık evliyim mutluyum ama annem halen o günlerin etkisinde kötü niyetli diyebilirim bir şey lazım olur eşimle götürüp bırakırız saygi hürmeti eksik etmeyiz bebeğim doğacak belki beşik bile almak istemiyordur bizde beşiği kız tarafı getirir bazen diyorum annem beni sevmiyor altı aydır hamileyim bir gün beni yemeğe cagirmadi bir gün olsun yemek yapıp getirmedi onda bir miktar paramız var diyorum annedir kalsin böyle davranınca da almak istiyorum o parayi ondan iyilik söylenmemeli ama kaynanam bugün bir yün çorap istedi olmasına rağmen vermedi siz olsanız ne yapardınız canım çok sıkkın kızım olacak ilk cinsiyetini öğrendiğimde bahtı güzel olsun demiştim![]()