Sorum var Sarılik hk?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubraemir34 tarafından oluşturulan Sarılik hk? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,228 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sarılik hk?
Konbuyu başlatan Kubraemir34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya izm

Kubraemir34

Kayıtlı Üye
rank
Canım bol bol emzir sütün yetmiyorsa mama takviyesi yap. 35 gün oldu dogum yapalı emzirdim ve mama verdim sık sık besledim 2 saatte Bi dediler ama, daha, sık besledim. Sütümü sagdım içirdim. Sarılık testinde 9 çıktı sonra da tamamen düzeldi. Allahım şifasını versin inşallah. Annem bide şekerli su içirdi 2 3 çay kaşıgı serum gibi oda, çok etkili oldu doktorum sarılıgı yok gi birşey şekerli su vermeyin artık demişti.
Bana da sekerli su ver dediler zarari olur diye vermemistim bende vereyim o zaman canim en gec ne kadar sürüyor

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Bana da sekerli su ver dediler zarari olur diye vermemistim bende vereyim o zaman canim en gec ne kadar sürüyor
Canım Biz şekerli suya hastahanede vermeye başladık. Ebem çok iyiydi Sagolsun annem gibi çok yardımcı oldu. Serum da şekerli su siz şimdiden verin hafif atlatsın bol bol emzir sütün yetmezse mama ver çişiyle atıcak demişti. Şükür 3 4 gün çok az ssrılıgı oldu oda hafif oldu geçti sonra hemen.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar