Şeker yükleme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervesunca tarafından oluşturulan Şeker yükleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,474 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yükleme
Konbuyu başlatan Mervesunca
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervesunca

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Yaptım şimdi sonuca bakıcam kötü hissediyorum ya içtiğimde beri başım döndü gözüm karardı gibi bide 60 TL ye aldım yuhh ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Herkes 15 yazmışta ben neden 60 liraya aldım şuan :(/

Herkes 15 yazmışta ben neden 60 liraya aldım şuan :(/

Şimdi gidip sonuca bakıcam canım bide 60 liraya aldım :/
Cnm ne yaptın sonuç belli oldu mu merak ettim

Mervesunca

Kayıtlı Üye
rank
Sonuç iyi çıksın da kuzumm . Sonucuda yaz. Buraya
Olur yazarım inşallah yarın çıkıcak dedi ama içtiğimde kötü oldum biraz ya başım döndü gözlerim karardı gibi kızardı acaba açlıktan mı yoksa şeker mi var onu merak ettim ya

Kuzum belki verdiği glikoz farklıdır ve ilden ile fiyat değişebiliyor
Olabilir valla İstanbul söz konusu 😏

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Olur yazarım inşallah yarın çıkıcak dedi ama içtiğimde kötü oldum biraz ya başım döndü gözlerim karardı gibi kızardı acaba açlıktan mı yoksa şeker mi var onu merak ettim ya

Yarın mi cikcak sonuç .. cnm açlıktandir bı anda aç karna içince öyle oluyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Şeker yoktur kuzum o aç karna içtiğin için oluyor ben bayılacaktim o gün 😂😂 görseydin

Mervesunca

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum belki verdiği glikoz farklıdır ve ilden ile fiyat değişebiliyor
Cnm ne yaptın sonuç belli oldu mu merak ettim
Yarın belli olucak dedi ya ama içince kendimi baya kötü hissettim başım döndü gözüm karardı gibi gözlerim kızardı biraz içi korktum acaba şeker mi var yoksa aç kaldığım içinde olabilir ağır gelmiştir diye

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Yarın belli olucak dedi ya ama içince kendimi baya kötü hissettim başım döndü gözüm karardı gibi gözlerim kızardı biraz içi korktum acaba şeker mi var yoksa aç kaldığım içinde olabilir ağır gelmiştir diye
Yarın ki sonuç bende merak ettim🤔 açlıktandir kuzum.simdi birşeyler ye aç kalma.ama

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Korkma kuzum aç karnına aldığın için aynısı banada oldu bayilacaktim ben en son kan alındıktan sonra ayıptır söylemesi istifra etmiştim düşün midem kabul etmemişti. Hatta lavaboya giderken düşüyordum teyzenin biri tutmuştu beni 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.