Şeker yüklemesi yüksek çıkti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hiraninannesi tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi yüksek çıkti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,478 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi yüksek çıkti
Konbuyu başlatan Hiraninannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen
Ben test yaptırmıyorumda ondan sordum sağol canım az tuzlu yiyorum hamurişi tatlıyıda dikkat ediyorum ama işyerinde hamurişi mecbur yeniyo bir ayım kaldı çıkmaya zaten
Valla bende ikinci hamileligimde yaptırmadım sen iyi yapıyorsun zaten doğumuna da bisey kalmamış yediğine dikkat edersen skıntı olmaz

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Sana da çok geçmiş olsun canım umarım seninde düzelir inşallah hayırlısıyla atlatırız şu durumu 🙏
Inşallah gerçekten zor
İnşallah sağol.. 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben test yaptırmıyorumda ondan sordum sağol canım az tuzlu yiyorum hamurişi tatlıyıda dikkat ediyorum ama işyerinde hamurişi mecbur yeniyo bir ayım kaldı çıkmaya zaten
Aslında test yaptırmamakla hata yapıyorsun.. Halk arasında öyle bi düşünce var. Şeker yüklenince şeker hastası oldu diye.. Öyle bi şey yok.. Senin vücudunun şekere tepkisi bu. Eğer şeker varsa öğrenmek için.. Zaten yüklenen mg 2 baklavaya denk geliyormuş. Gün içinde bunun k katını yiyoruz. Ondan şeker hastası olur mu insan.. Allah korusun bebek ölümlerine kadar gidiyor ucu önlem alınmazsa.. Araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemeliyiz can taşıyoruz.. 🙏 Genel olarak yazdım canım üstüne alınma lütfen.. 🌺

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank
Şeker olduğunda belirti oluyormu diyette neler yenmiyor
Bende sürekli açlık ve uyku vardı ben hamilelikten diye düşünmüştüm bide biraz son zaman abartmistim sanırım tatlı şeyleri ve hamurisini şeker yuklemesinin haftasına denk gelince yüksek çıkti değerlerim. Çünkü 5 gün diyet yaptim düzene girmişti . Diyetisyen makarna pirinç bulgur tatlı hamur işi vs herşeyi yasakladı onun dışında herşeyi yiyorum

Canım benimde yüksek çıkmıştı aynı senin gibi bende yaptım diyet yaptım ve sürekli gece bile kalkıp şekerimi ölçüyordum dogumda da çok şükür bi sıkıntı olmadı benimki zaten gebelik sekeriymis dogumdan sonra baktığımda düşüktü değerlerim
Sanada çok geçmiş olsun canım . Bende sürekli ölcuyorum ufak bir parca çikolata yemiştim hemen fark etti ölcunce değerlerimi. Diyetle normal döndü şuan inşallah doğum da sıkıntı yasamam bende 🙏

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

Aslında test yaptırmamakla hata yapıyorsun.. Halk arasında öyle bi düşünce var. Şeker yüklenince şeker hastası oldu diye.. Öyle bi şey yok.. Senin vücudunun şekere tepkisi bu. Eğer şeker varsa öğrenmek için.. Zaten yüklenen mg 2 baklavaya denk geliyormuş. Gün içinde bunun k katını yiyoruz. Ondan şeker hastası olur mu insan.. Allah korusun bebek ölümlerine kadar gidiyor ucu önlem alınmazsa.. Araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemeliyiz can taşıyoruz.. 🙏 Genel olarak yazdım canım üstüne alınma lütfen.. 🌺
Buradada açıklıyor canım doktor bu yöntem başka ülkelerde yokmuş ve aç karnına direk bebeğe geçiyormuş vede baklavaya denk değilmiş öyle olsa baklava verirlerdi. Gerekli değilmiş ama problemi olan varsa başka şekilde ölçüm yapılabilir

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank

Bencede test yaptırmalısı. Çünkü eğer yüksek çıkarsa doktor ona göre tedavi diyet diyetle değerler düşmezse insülin başlıyor çok önemli bence

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende sürekli açlık ve uyku vardı ben hamilelikten diye düşünmüştüm bide biraz son zaman abartmistim sanırım tatlı şeyleri ve hamurisini şeker yuklemesinin haftasına denk gelince yüksek çıkti değerlerim. Çünkü 5 gün diyet yaptim düzene girmişti . Diyetisyen makarna pirinç bulgur tatlı hamur işi vs herşeyi yasakladı onun dışında herşeyi yiyorum

Sanada çok geçmiş olsun canım . Bende sürekli ölcuyorum ufak bir parca çikolata yemiştim hemen fark etti ölcunce değerlerimi. Diyetle normal döndü şuan inşallah doğum da sıkıntı yasamam bende 🙏
Sağol canım bende evde dikkat ediyorum işyerinde biraz zor test yaptırmadığımdan sorayım dedim

Bencede test yaptırmalısı. Çünkü eğer yüksek çıkarsa doktor ona göre tedavi diyet diyetle değerler düşmezse insülin başlıyor çok önemli bence
Ben zaten dikkat ediyorumda belirtide yok sağlıklı bulmuyorum ne yazıkki testi

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Buradada açıklıyor canım doktor bu yöntem başka ülkelerde yokmuş ve aç karnına direk bebeğe geçiyormuş vede baklavaya denk değilmiş öyle olsa baklava verirlerdi. Gerekli değilmiş ama problemi olan varsa başka şekilde ölçüm yapılabilir
Zaten Önceden eve kahvaltıya gönderiyorlarmış ama herkes aynı mg değerde beslenmediği için sonuçlar düzgün olmuyormuş.. Neyse herkesin kendi bebeği.. Herkes kendi karar versin..
Sevgiler..

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Şeker olduğunda belirti oluyormu diyette neler yenmiyor
Agizda kuruluk yemek sonrasi agir uyku basmasi sık idrara çıkma gece ayaklarda yanma yükselince hafif mide bulantısı ve vücut ağrısı bendeki belirtiler canım insülin vuruluyorum ben kişisel olarak belirtiler değişsede bilir seni yanıltmak istemem

Tüm sayfalar yüklendi.