🤣 Ne yapıyorsun nasılsın canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Şubat 2024 #11 Hülya12' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne yapıyorsun nasılsın canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Şubat 2024 #12 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ne yapıyorsun nasılsın canım Genişletmek için tıkla ... Gamzem iyiyim kardeşime geldim oturuyorum sen nasılsın napiyorsun
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ne yapıyorsun nasılsın canım Genişletmek için tıkla ... Gamzem iyiyim kardeşime geldim oturuyorum sen nasılsın napiyorsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Şubat 2024 #13 Hülya12' Alıntı: Gamzem iyiyim kardeşime geldim oturuyorum sen nasılsın napiyorsun Genişletmek için tıkla ... İyi yaptın canım bende annemlerdeyim 4 gündur oturuyoruz öyle
Hülya12' Alıntı: Gamzem iyiyim kardeşime geldim oturuyorum sen nasılsın napiyorsun Genişletmek için tıkla ... İyi yaptın canım bende annemlerdeyim 4 gündur oturuyoruz öyle
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Şubat 2024 #14 Gamze Hümeyra' Alıntı: İyi yaptın canım bende annemlerdeyim 4 gündur oturuyoruz öyle Genişletmek için tıkla ... Ne güzel kuzum bende gezmeye geldim biraz
Gamze Hümeyra' Alıntı: İyi yaptın canım bende annemlerdeyim 4 gündur oturuyoruz öyle Genişletmek için tıkla ... Ne güzel kuzum bende gezmeye geldim biraz
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Şubat 2024 #15 Hülya12' Alıntı: Ne güzel kuzum bende gezmeye geldim biraz Genişletmek için tıkla ... İyi yaptın canım aynı şehirdemisiniz
Hülya12' Alıntı: Ne güzel kuzum bende gezmeye geldim biraz Genişletmek için tıkla ... İyi yaptın canım aynı şehirdemisiniz
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Şubat 2024 #16 Gamze Hümeyra' Alıntı: İyi yaptın canım aynı şehirdemisiniz Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben ilcesedeyim kardeşim Ankara'da 1 saat sürüyor
Gamze Hümeyra' Alıntı: İyi yaptın canım aynı şehirdemisiniz Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben ilcesedeyim kardeşim Ankara'da 1 saat sürüyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Şubat 2024 #17 Hülya12' Alıntı: Kuzum ben ilcesedeyim kardeşim Ankara'da 1 saat sürüyor Genişletmek için tıkla ... Olsun gene çok uzak deilmis canım
Hülya12' Alıntı: Kuzum ben ilcesedeyim kardeşim Ankara'da 1 saat sürüyor Genişletmek için tıkla ... Olsun gene çok uzak deilmis canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Şubat 2024 #18 Gamze Hümeyra' Alıntı: Olsun gene çok uzak deilmis canım Genişletmek için tıkla ... 1 tren yapiyorum sadece gamzem
Gamze Hümeyra' Alıntı: Olsun gene çok uzak deilmis canım Genişletmek için tıkla ... 1 tren yapiyorum sadece gamzem
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Şubat 2024 #19 Hülya12' Alıntı: 1 tren yapiyorum sadece gamzem Genişletmek için tıkla ... Ooo birde trenle çok severim trenle yolculuğu ya Bizde annemler bize trenle geliyor yarım saat sürüyor bizde bazen tren ile bazen tır ile
Hülya12' Alıntı: 1 tren yapiyorum sadece gamzem Genişletmek için tıkla ... Ooo birde trenle çok severim trenle yolculuğu ya Bizde annemler bize trenle geliyor yarım saat sürüyor bizde bazen tren ile bazen tır ile
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Şubat 2024 #20 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ooo birde trenle çok severim trenle yolculuğu ya Bizde annemler bize trenle geliyor yarım saat sürüyor bizde bazen tren ile bazen tır ile Genişletmek için tıkla ... Gamzem bende çok seviyorum çok rahat oluyor gerçekten özellikle gece yolculuğunu çok seviyorum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ooo birde trenle çok severim trenle yolculuğu ya Bizde annemler bize trenle geliyor yarım saat sürüyor bizde bazen tren ile bazen tır ile Genişletmek için tıkla ... Gamzem bende çok seviyorum çok rahat oluyor gerçekten özellikle gece yolculuğunu çok seviyorum