Sorum var Selam cinsiyyət hesablama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hüseynin ve annesi tarafından oluşturulan Selam cinsiyyət hesablama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,225 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selam cinsiyyət hesablama
Konbuyu başlatan hüseynin ve annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan naran_01

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Online sitelerde var google çin takvimi hesaplama yazınca çıkıyor. Genellikle son adet tarihiyle yapılıyor. Ya tabi bunlar hurafe dr söyleyene kadar insan merak edip tahmin etmek istiyor. Birde şey var
(Annenin yaşı)+(hamile kaldığın ay)-9 sonuç tekse erkek çiftse kız. Burda önemli olan hamile kaldığın gün son adet günü değil. Bunda da tuttu benimki

N

Nnnnn

Guest
Mən özümdə hal hazırda cinsiyyət hesablaması ilə qalmışam uşağa qız uşağı istəyirdim hesablatdırdım qaldım indi şükür 8 aylığdı baldızımda oğlan istəyib doğub yəni məsləhət bilməsəm yazmaram ən öncə Allahdandır qorxum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İstəsəz deyərsiz instagram adresini verərəm girib səhifəsinidə araşdıra bilərsiz nəqədər doğru hesablama edir və zəmanət verir
Salam kimə etdiemisiz hesablamanı

N

Nnnnn

Guest
Mən özümdə hal hazırda cinsiyyət hesablaması ilə qalmışam uşağa qız uşağı istəyirdim hesablatdırdım qaldım indi şükür 8 aylığdı baldızımda oğlan istəyib doğub yəni məsləhət bilməsəm yazmaram ən öncə Allahdandır qorxum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İstəsəz deyərsiz instagram adresini verərəm girib səhifəsinidə araşdıra bilərsiz nəqədər doğru hesablama edir və zəmanət verir
Kim edib planlamanı?

naran_01

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.