Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aleyküm selam güzelim aramıza hoşgeldin ben merve 27 yaşımdayım 20 aylık bi prensim var. Rabbim seninde evladını sağ salim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 9. Haftasındasınız.
Gözler, kulak kıvrımları, burun ve burun delikleri belirgin hale gelir. hızlı kilo alımı devam eder. artık daha
çok insana benzer. kalbin 4 odacığa bölünmesi tamamlanır. bebeğimiz üzüm tanesi kadar olur. görüntünüz hala gebe
gibi değildir ama siz bütün değişikliklerin farkındasınızdır.
Merhabalar canım hoşgeldin ben sümeyra 24 yaşındayım 20 gün sonra ama 25 olucam
3 evladım var iki kız bir oğlum kızlarım biri 4 biri 2 oğlumda 6 aylık seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay sen 31 hiç gösteriyorsun ama birde farkettimde hepimiz 25 yaşındayız Ayşenur ben gamze hülya
2025-04-15
Gebeliğinizin 24. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mısır büyüklüğünde.
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr
Merhabalar canım hoşgeldin ben sümeyra 24 yaşındayım 20 gün sonra ama 25 olucam
3 evladım var iki kız bir oğlum kızlarım biri 4 biri 2 oğlumda 6 aylık seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ay sen 31 hiç gösteriyorsun ama birde farkettimde hepimiz 25 yaşındayız Ayşenur ben gamze hülya
Ay kaç gündür burda bir yağmur yağıyor arada dokuda yağıyor bardaktan su boşalırcasına yani yarinda yağmurlu hava 2.gun güneşli o kadar camları sildim camekanlari sildim boşşş
Son düzenleme:
2025-04-15
Gebeliğinizin 24. Haftasındasınız.
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr
Ay kaç gündür burda bir yağmur yağıyor arada dokuda yağıyor bardaktan su boşalırcasına yani yarinda yağmurlu hava 2.gun güneşli o kadar camları sildim camekanlari sildim boşşş