Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aleyküm selam güzelim aramıza hoşgeldin ben merve 27 yaşımdayım 20 aylık bi prensim var. Rabbim seninde evladını sağ salim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri. Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr
Merhabalar canım hoşgeldin ben sümeyra 24 yaşındayım 20 gün sonra ama 25 olucam
3 evladım var iki kız bir oğlum kızlarım biri 4 biri 2 oğlumda 6 aylık seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay sen 31 hiç gösteriyorsun ama birde farkettimde hepimiz 25 yaşındayız Ayşenur ben gamze hülya
2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Merhabalar canım hoşgeldin ben sümeyra 24 yaşındayım 20 gün sonra ama 25 olucam
3 evladım var iki kız bir oğlum kızlarım biri 4 biri 2 oğlumda 6 aylık seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ay sen 31 hiç gösteriyorsun ama birde farkettimde hepimiz 25 yaşındayız Ayşenur ben gamze hülya
Ay kaç gündür burda bir yağmur yağıyor arada dokuda yağıyor bardaktan su boşalırcasına yani yarinda yağmurlu hava 2.gun güneşli o kadar camları sildim camekanlari sildim boşşş
Son düzenleme:
2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Ay kaç gündür burda bir yağmur yağıyor arada dokuda yağıyor bardaktan su boşalırcasına yani yarinda yağmurlu hava 2.gun güneşli o kadar camları sildim camekanlari sildim boşşş