Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende bugün fikir için post acacaktim denk geldi benimde kızım ay sonu 2 yaşına girecek bikac gündür aşırı ısırıyor bende zamani geldi sütten kesmek istiyorum sabır taşını duydum kullanan anneler oldu mu
Canım ben kullandım malesef hiçbir faydası olmadı aynı kokusu bildiğin sigara izmarit kokusu gibi ama ne yaptıysam kızım eliyle göğsümü silip emmeye devam ediyordu herşeyi denedim tek çare iradeli olmak ben bi gece uykusuz kaldım ama değdi inat ettim meme vermedim güzelce anlattım sarıldım öptüm çok ağladı ama mecburdum o zaman hamileydim bıraktirmam gerekiyodu ve oda anladı o günden sonra hiç gelmedi bence sende öyle yap
Canım ben kullandım malesef hiçbir faydası olmadı aynı kokusu bildiğin sigara izmarit kokusu gibi ama ne yaptıysam kızım eliyle göğsümü silip emmeye devam ediyordu herşeyi denedim tek çare iradeli olmak ben bi gece uykusuz kaldım ama değdi inat ettim meme vermedim güzelce anlattım sarıldım öptüm çok ağladı ama mecburdum o zaman hamileydim bıraktirmam gerekiyodu ve oda anladı o günden sonra hiç gelmedi bence sende öyle yap
Biraz iyileşince öyle yapaym bugün kesecektim kum döküyor çok ağrısı oluyor ağlıyor tek sığınağı meme oluyorkıyamadım bikac güne insallah denicem bırakacağız
Selam kızlar hayırlı günler meme bağımlısı bi oğlum var gün içinde çok az yemek yiyo bende bugun kendimde bi güç buldum ve göğsümü bantladım emmesin diye sabah 8 buçuktan beri hiç emzirmedim süt aldım bardakta biberon da arada çorba falan şimdiye kadar emzirmedim ama uyku saati yaklaşıyo uyku saatinde emzir sem mi kendini güvende hissetmesi için yoksa öylece uyutsammı
Biliyorum benim oğlanda sadece dudak tiryakiliği var emmiyo sadece ağzında tutuyo şuan aç değil ama yılların alışkanlığı ne yapsam bilemedim nolur akıl verin bana 🫶
Bende aynı durumda 15 ayın içindeyiz yemek yiyordu fakat iyice bıraktı yemeği sürekli emiyor böyle giderse bende biraktrmayı düşünüyorum sizinkiler bu aydan kaç kiloydu
Bende aynı durumda 15 ayın içindeyiz yemek yiyordu fakat iyice bıraktı yemeği sürekli emiyor böyle giderse bende biraktrmayı düşünüyorum sizinkiler bu aydan kaç kiloydu
Ya genel olarak bebeklerin hepsi öyle canım. Sen çok takma birde sağlık ocağının dediğini değil çocuk doktorunun dediğini dinle onlar oğlum 10 kilo iken çok zayıf demişti çocuk doktoruna götürdüm ayına göre kilosu iyi annesi böyle devam et sen yedirmeyw demişti