Selam kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra yeşil tarafından oluşturulan Selam kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,608 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selam kızlar
Konbuyu başlatan Esra yeşil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra yeşil

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hayır benim anlamadığım dışarı çıkacağımızı nasıl anlıyorlar 😂😂bir ara manyak gibi acaba beynimi mi okuyor diye düşünmedim değil 😂😂
Çocukların içine doğuyor heralde 😂 bende anlamadım gitti şimdiden bu kadar fenalar doğduktan sonra Allah yardımcımız olsun 😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sohbet muhabbet edelim azıcık ❤️🥰
Edelim kuzum ben de yirmilik diş çıkarıyorum acı çekiyorum tam da kızımın diş çıkarma zamanına denk geldi zaten kızımın acısı ile uğraşıyordum üstüne bir de benimki geldi sen neler yapıyorsun kuzum ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hadi son izlem kuzum demi seninde 😍😍 sonraki nasip olursa Asil bey ile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peş peşe doğumlar inslahh 🤲🏻
Ewet canım son izlem ve ikimizn aynı gün randevu var birde diymi.galiba😊😂yoksa kayra asilden öncemi davrancak 😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ewet canım son izlem ve ikimizn aynı gün randevu var birde diymi.galiba😊😂yoksa kayra asilden öncemi davrancak 😊
Çarşamba kontrol var teyzesi. Valla Kayra nın ne yaptığını anlayana bravo diyorum artık 1 haftadır vajinamda bıçak saplanir gibi hayurlsii ne yapıyor o bile bilmiyor bence 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.