S
Sila
Guest
Selam arkadaslar ben aranizda yeniyim bi mrb demek istedim yasim 32 ve 3 aylik hamileyim....
as hos geldnSelam arkadaslar ben aranizda yeniyim bi mrb demek istedim yasim 32 ve 3 aylik hamileyim....
Merhabalar hmSelam arkadaslar ben aranizda yeniyim bi mrb demek istedim yasim 32 ve 3 aylik merhabalar
Merhaba cnm aramıza hoş geldinSelam arkadaslar ben aranizda yeniyim bi mrb demek istedim yasim 32 ve 3 aylik hamileyim....
Senin hamilelik bana yakın 23+5Merhabalar hoş geldin Evin ben 32 yaşındayım 33 basacam 4 yaşında kızım var 21+2 hamileyim![]()
Seninki 21+3Yanlis yazdım 22+5 baktım tekrar yazdım şimdi yakiniz
21+2 tlf tuşları kafayı yediYanlis yazdım 22+5 baktım tekrar yazdım şimdi yakiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Seninki 21+3
Temmuzun yoksa21+2 tlf tuşları kafayı yedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğum ne zaman seninki haziranın kaci
Bende 5 temmuz ama sezeryan olursa erkenmi yapiyolarBenim sezaryan uygulamaya göre 16 temmuz da bakalim doktor ne diyck
Benimde ilk oğlum kafası dönmedi yukardaydi gününü beklemeden sezeryan oldu şimdide Martin 14 gün alicaz sezeryan günü bakalım hangi tarih verirlerKızımda normal sancilarla gttim açılma kanama hersey vardi son muayene ultrasona alıyorlar ya o sıra kızım ters dönmüştü 6 saat o sancidan sonra sezaryana aldilar 9 ay 1 günlükte kızım aldığım bilgilere göre sezaryanda erken alınıyormuş erken olduğu için sormadim doktoruma