Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle kuzum ben ogece yatmadım ağladım eşim dedi niye böyle agliyon Sibel bıçakların sibelde kim diyor öyle birisi sen nerden biliyon bıçaklanan kişi nasıl yazsın diyor
Kizlar bisey soyleyim ben bura yeni kayit oldugumda sibel boyle degildi bebek dogdukdan sonra biseyler oldu sanki ona bi tuaflasdi eskiden burda olar arkadaslar bilir
Kizlar bisey soyleyim ben bura yeni kayit oldugumda sibel boyle degildi bebek dogdukdan sonra biseyler oldu sanki ona bi tuaflasdi eskiden burda olar arkadaslar bilir
Mami sibeldi dimi konuşurduk aklı başında biri gibiydi sonra yüreğimizi ağzımıza getirdi sabaha kadar haber bekledik sonra kendimizi salak gibi hissettik ne güzel unutmuştum hatırladım yine
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Mami sibeldi dimi konuşurduk aklı başında biri gibiydi sonra yüreğimizi ağzımıza getirdi sabaha kadar haber bekledik sonra kendimizi salak gibi hissettik ne güzel unutmuştum hatırladım yine
Eğer doğru düzgün gelip özür dilerim hakkınızı helal edin deseydi okey ama kadın kalkıp özür dilerim helallik istemem dedi ileri zekalı Sibel biz ve bebeklerimiz hakkımızı helal etmeyeceğiz o lafından sonra senin yüzünden nasıl kahrolduk sabaha kadar uyuyamadık haram olsun sana göz yaşlarım uykusuzluklarim
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr