Sorum var Selamlar nasilsiniz kizlar napiyosunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde demdem tarafından oluşturulan Selamlar nasilsiniz kizlar napiyosunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,352 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selamlar nasilsiniz kizlar napiyosunuz
Konbuyu başlatan demdem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hemsirehanım❤️

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Her nasıl bir insansan Allah rızası için uzak ol olur mu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hadiii
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😁 😁

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allah rızası için dediğin için tamam

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar burda kim hangi ilimleri almış bunu konuşacaksak konuşalım şayet sadece bir iki konu okumuş iseniz lütfen konu kapansın ben bu konuda tahsil aldım anlatabildim mi. ??
Bunlar öyle boş muhabbet şeklinde konuşulacak şeyler değil sohbet konuları
Benim anlamadığım neden burada insanları küçümser konuştuğun ? Bizden büyük olabilirsin ama emin ol dini konuda 7 yıl öğrenim görmüş ve bir çok olaya tanık olup bir çok şeyi yapmışımdır. Bunun tahsil ile alakası yok ki? İnsanları küçük görüp hor görmekte dinimizde yok

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benim anlamadığım neden burada insanları küçümser konuştuğun ? Bizden büyük olabilirsin ama emin ol dini konuda 7 yıl öğrenim görmüş ve bir çok olaya tanık olup bir çok şeyi yapmışımdır. Bunun tahsil ile alakası yok ki? İnsanları küçük görüp hor görmekte dinimizde yok
Ben kimseyi küçümsemedim demem o ki eğer konu hakkında karşılıklı konuşamayacaksak her iki taraf da hem kırılır hem günaha kırılır. Bi taraf bone ile dışarı çıkmadan bahsediyor bi taraf çarşaftan. Ancak orta nokta ada konuşulursa sohbet olur nur olur çünkü. Aksi halde bi anlamı olmaz

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Konu hakkında gayet güzel üsluplu argosuz konuşabiliyorum ama sen kendini tutamıyorsun. İnsanlara konuşamıyoruz diyorsun ama sen önce bi aynaya bak istersen. Üslubunu bozup boş konuşan sensin burda. Dinimizde 1 doğru vardır bunu herkes bilir senin görüşlerini, bildiklerini kabullendiremezsin insanlara

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben kimseyi küçümsemedim demem o ki eğer konu hakkında karşılıklı konuşamayacaksak her iki taraf da hem kırılır hem günaha kırılır. Bi taraf bone ile dışarı çıkmadan bahsediyor bi taraf çarşaftan. Ancak orta nokta ada konuşulursa sohbet olur nur olur çünkü. Aksi halde bi anlamı olmaz
Olay o değil canım konuşuyoruz zaten burada herkes uslubuna dikkat eder uygulamanın kuralı bu ama ilk uslubunu sen bozdun ve onun için uyarı aldın onu geçtim. Bu konuda benden daha iyisi yok gibi konuştuğun için sana bunu dedim yoksa küçümsüyorsun bile demezdim ama kendi yaptığın tahsili bile dile getirirken karşındaki insanı küçümseyip kendini yüceltmek oluyor bu ? Onun için dedim

Tüm sayfalar yüklendi.