Sorum var Selamlar nasilsiniz kizlar napiyosunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde demdem tarafından oluşturulan Selamlar nasilsiniz kizlar napiyosunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,352 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selamlar nasilsiniz kizlar napiyosunuz
Konbuyu başlatan demdem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hemsirehanım❤️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuranı kerimde geçer cilbab diye ahzap süresi 59. Ayette çarşaf ta binevi ayettir
Kuzu yanlışın var orada anlamı çarşaf değil . Örtünmek farzdıe ama dinimizce çarşaf farz değildir . Ayetlerde sadece evde oldukları hali ile dışarı çıkmasınlar onalr ki dışarı giysisini giysinler diye tabirler bulunuyor. Bu giysi her şey olabilir ill çarşaf değildir.

mananın sözlükte dayanağı bulunmakla beraber cilbâb kelimesine yalnızca çarşaf demenin ilmî dayanağı yoktur. Konumuz olan Ahzâb sûresinden sonra inen Nûr sûresindeki örtünme, devamlı ve iffeti korumaya yönelik bir farzdır.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzu yanlışın var orada anlamı çarşaf değil . Örtünmek farzdıe ama dinimizce çarşaf farz değildir . Ayetlerde sadece evde oldukları hali ile dışarı çıkmasınlar onalr ki dışarı giysisini giysinler diye tabirler bulunuyor. Bu giysi her şey olabilir ill çarşaf değildir.

mananın sözlükte dayanağı bulunmakla beraber cilbâb kelimesine yalnızca çarşaf demenin ilmî dayanağı yoktur. Konumuz olan Ahzâb sûresinden sonra inen Nûr sûresindeki örtünme, devamlı ve iffeti korumaya yönelik bir farzdır.
Farz demedim zaten canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar burda kim hangi ilimleri almış bunu konuşacaksak konuşalım şayet sadece bir iki konu okumuş iseniz lütfen konu kapansın ben bu konuda tahsil aldım anlatabildim mi. ??
Bunlar öyle boş muhabbet şeklinde konuşulacak şeyler değil sohbet konuları

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Örtünmek boş muhabbet olarakmı geliyor sana ? Ne kadar tahsil alırsan al demekki bazı şeyleri yanlış öğrenmişsin.
Arkadaşlar burda kim hangi ilimleri almış bunu konuşacaksak konuşalım şayet sadece bir iki konu okumuş iseniz lütfen konu kapansın ben bu konuda tahsil aldım anlatabildim mi. ??
Bunlar öyle boş muhabbet şeklinde konuşulacak şeyler değil sohbet konuları

Tüm sayfalar yüklendi.