Sorum var Selamlar nasilsiniz kizlar napiyosunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde demdem tarafından oluşturulan Selamlar nasilsiniz kizlar napiyosunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,352 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selamlar nasilsiniz kizlar napiyosunuz
Konbuyu başlatan demdem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hemsirehanım❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Askim bana yazdi benim postuma yaziyor daha dun kavga etdik tabiki bana yazdi
Dün kavga etmeniz bugun ki yazdığı yada söylediği şeyi düne bağlamaz. Kaldı ki sen ulduz ve sibel kadar kötü bir şey yapmadın. Yani sana diyorum ki sırf dün tartışma oldu diye ki hoş tartışma bile sayılmaz. İsim vermeden yazdığı şeyi sana demiş olmuyor. Her şeyi böyle üstüne alınırsan üzülen sen olursun. Ondan oku geç diyorum bilmem anlatabiliyor muyum

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Dün kavga etmeniz bugun ki yazdığı yada söylediği şeyi düne bağlamaz. Kaldı ki sen ulduz ve sibel kadar kötü bir şey yapmadın. Yani sana diyorum ki sırf dün tartışma oldu diye ki hoş tartışma bile sayılmaz. İsim vermeden yazdığı şeyi sana demiş olmuyor. Her şeyi böyle üstüne alınırsan üzülen sen olursun. Ondan oku geç diyorum bilmem anlatabiliyor muyum
Niye bana parliyosun simdi bana demediyse niye buraya yaziyo arkadasin olabilir taraf tutma ama

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Niye bana parliyosun simdi bana demediyse niye buraya yaziyo arkadasin olabilir taraf tutma ama
Ay demet anlamak istemiyorsun kimseye parladığım filan yok sadece gereksiz yere olayı üstüne alıp uzatıyorsun. Sen yada o hepiniz benim için aynısınız hayır neden sanki o arkadaşım da sen değilmişsin gibi konuşuyorsun? Çünkü arkadaş tartışma ile alakalı laf yazınca bizde yazdık ki hülyada 2 yıldan fazladır burada pda gördüğü ve yaşadığı olayları baz alarak yazı yazdı bunda sen ulduz sibel herkimse herkes olabilir diyorum . Neden hala uzatıp olayı kendi üstüne alıyorsun anlamış değilim? Çocuk değiliz ki kocaman insanlarız

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Neyse bence konuyu uzatmicam artik iyi aksamlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tm sustum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bizim yaptığımız tartışma değil ki bilgi alışverişi sana bilmediklerini öğretmek için yazdım ama sen tartışma olarak anlamışsın. Neden yeni şeyler öğrenmek olağan şeyleri kabullenmek bu kadar sıkıntıya sokar ki insanı? Çarşaf giyiniyorum diyorsun peki dinimizde çarşaf varmı? Nerde geçiyor? Rahibelerin kıyafetleride çarşafa benzemiyormu ? Şimdi kim kime benzemeye çalışıyor? Tek renkli, dikkat çekmeyecek, geniş kıyafetler avret yerlerinin belli olmaması söyleniyor. Bundan çarşaf sonucunamı varıyorsunuz ?

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Neyse bence konuyu uzatmicam artik iyi aksamlar

Tm sustum
Uzatacağın kadar uzattın zaten iyi akşamı filan kalmadı yani insanı yazı yazdığına pişman ediyorsunuz ya

Bizim yaptığımız tartışma değil ki bilgi alışverişi sana bilmediklerini öğretmek için yazdım ama sen tartışma olarak anlamışsın. Neden yeni şeyler öğrenmek olağan şeyleri kabullenmek bu kadar sıkıntıya sokar ki insanı? Çarşaf giyiniyorum diyorsun peki dinimizde çarşaf varmı? Nerde geçiyor? Rahibelerin kıyafetleride çarşafa benzemiyormu ? Şimdi kim kime benzemeye çalışıyor? Tek renkli, dikkat çekmeyecek, geniş kıyafetler avret yerlerinin belli olmaması söyleniyor. Bundan çarşaf sonucunamı varıyorsunuz ?
Kız olaya hiç bu yönden bakmamıştım . Değişik ce mantıklı bir bakış açısı sen deyince harbiden rahibeler canlandı gözümde

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Uzatacağın kadar uzattın zaten iyi akşamı filan kalmadı yani insanı yazı yazdığına pişman ediyorsunuz ya

Kız olaya hiç bu yönden bakmamıştım . Değişik ce mantıklı bir bakış açısı sen deyince harbiden rahibeler canlandı gözümde
İşte bende bunu anlamıyorum kapanmak=çarsaf olarak bakıyorlar olaya ama dinimizde o yok örtünmek var ve hiçbir yerde illaha siyah olacak diye birşey yazmıyor tek renk dikkat çekmeyecek şekilde deniyor. Çarşaf gibi olacak diye belirtilmiyor avret yerleri kapanacak belli olmayacak deniyor. Bunu kim çıkarmış neden böyle birşeyi kabullenmişler anlamıyorum. Dediğim gibi rahibelerde müslümanlığı yaşıyorlar o zaman 😁

Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Kuranı kerimde geçer cilbab diye ahzap süresi 59. Ayette çarşaf ta binevi ayettir

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Tüm sayfalar yüklendi.