Ya çok geçmiş olsun ya şu doğumunu hayırlısı ile sağ salim bir yapsaydın canım benim yaYarın halka takacaklar inşallah 3 cm açılma var
Ya çok geçmiş olsun ya şu doğumunu hayırlısı ile sağ salim bir yapsaydın canım benim yaYarın halka takacaklar inşallah 3 cm açılma var
Aynen öyle ya çok dua ediyorum size canım benim yer gök dua üzerine rabbim yardımcınız olsun bir o kadar olsanız gerçekten de yeterli beİnşallah özlemim tek temenim o 7 ay bile olsa yeter gerçekten morla yerlerde psikolojim zaten berbat
Hülyam inşallah yedinci ayı da görürsün sekizi dokuzu da gör inşallah bu mübarek geceler hürmetine amin aminİnşallah özlemim tek temenim o 7 ay bile olsa yeter gerçekten morla yerlerde psikolojim zaten berbat
Allah razı olsun canım arkadaslarim iyi ki varsınızHülyam inşallah yedinci ayı da görürsün sekizi dokuzu da gör inşallah bu mübarek geceler hürmetine amin amin
Allah yardımcınız olsun seni bebeklerini korusun inşallahMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Merhaba, ben serkilajliym ,16 haftamda 3mm kısalma olunca rahim ağzında mecbur uygulatmak zorunda kaldım , geçmişinde düşük veya rahim le ilgili problemler olmuşsa tedbir amaçlı olarak uygulanabliyor yada rahim ağzında açılma oldgu zaman acil serkilaj olarak uygulanabliyor , faydası kadar yan etkileri de olabliyor tabiki ama illa olcak diyede bı kaide yokMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Hülya'm nasılsın kuzum serklacı oldun muMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Gamzem olmadım doktorlar çok riskli dedilerHülya'm nasılsın kuzum serklacı oldun mu
Hm anladım kuzum rabbim yardımcın olsunGamzem olmadım doktorlar çok riskli dediler