Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürpriz yaptı pasta gönderdi şuan annem bende kalıyor canım yemek vs da halltti sağolsun hediye ise ev yaptım dedi ama bunları bile düşünmesi yeter kızlar o benim canimm
Merhabalar güzel annelerimiz , anne adayları anne olmayı isteyen güzel kadınlarımız sevgililer gününüz kutlu olsun bugün hem sevgililer günü hemde benim için önemli bir gün doğum günüm ikisi bir arada
Tabiki de canım benim pasta mi da gönderdi ama kendisi burada değil maalesef Hatay da ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Demii
Sürpriz yaptı pasta gönderdi şuan annem bende kalıyor canım yemek vs da halltti sağolsun hediye ise ev yaptım dedi ama bunları bile düşünmesi yeter kızlar o benim canimm
Amin amin inşallah canım benim inşallah annem de yanıma geldi kalmaya tekim şuan kaynnmlar da yok eşimde kıyamam annemde bana çeyrek getirdi ister harca ister sakla dedi bir yere gidemedmki bileklik yaptırayım dedi almadım fln zorla verdi ya kıyamıyorum oda konteyner de yaşıyoruz çok zor şartlar altında canım benim üzüldüm vAlla ama anne yüreği işte
Amin amin inşallah canım benim inşallah annem de yanıma geldi kalmaya tekim şuan kaynnmlar da yok eşimde kıyamam annemde bana çeyrek getirdi ister harca ister sakla dedi bir yere gidemedmki bileklik yaptırayım dedi almadım fln zorla verdi ya kıyamıyorum oda konteyner de yaşıyoruz çok zor şartlar altında canım benim üzüldüm vAlla ama anne yüreği işte
Amin amin inşallah canım benim inşallah onu çok seviyorum gerçekten bir gün bir şey olacak diye bazen aklıma geliyor ağlıyorum üzülüyorum annem bir tane gerçekten babamı da iki sene önce kaybettik canım annem kalmaz yoksa asla bırakmam gitmesini hiç istemiyorum ama işte herkesin yeri yurdu belli nebiliyim ya
İyiyim canım Allaha şükür sen nasılsın yeni ev nasıl memnun musun
Burda bu sene hiç yağmadı dün çok yağmur yağdı ama yaz havası var hava güneşli bu günlerde soğuk bitti artık
İyiyim canım Allaha şükür sen nasılsın yeni ev nasıl memnun musun
Burda bu sene hiç yağmadı dün çok yağmur yağdı ama yaz havası var hava güneşli bu günlerde soğuk bitti artık