Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 13 haftalık hamileyim. Bayramda 1 saatlik uçak yolculuğu ve ardından 3-4 saatlik araba veya otobüs yolculuğu yapacağım ama zararı olur mu diye endişeliyim. 1 ay önce 4 saatlik yolculuk yaptım yatarak gitmeme rağmen zor geçti.
Kızlar 13 haftalık hamileyim. Bayramda 1 saatlik uçak yolculuğu ve ardından 3-4 saatlik araba veya otobüs yolculuğu yapacağım ama zararı olur mu diye endişeliyim. 1 ay önce 4 saatlik yolculuk yaptım yatarak gitmeme rağmen zor geçti.
Herkesin bünyesi bir değil kuzum bende ilk oğlumda 6 haftalıkken gittim 12 saat otobüs yolcusunu ölüyorum sanmıştım . Mide bulantısından . Kızımda da hamile olduğumu bilmiyordum ama 12 saat yol hiç bir şey olmadı boş bol uyudum oğlumla beraber
Herkesin bünyesi bir değil kuzum bende ilk oğlumda 6 haftalıkken gittim 12 saat otobüs yolcusunu ölüyorum sanmıştım . Mide bulantısından . Kızımda da hamile olduğumu bilmiyordum ama 12 saat yol hiç bir şey olmadı boş bol uyudum oğlumla beraber
12 saat iyi dayanmışsın canım. Ben 10 haftalıkken 4 saat yol gittim ama dinlenmeden geri döndük. Toplam 8-9 saat yol yatarak gitmeme rağmen baş ağrısı 2 gün geçmedi. Doktorum kanama ağrı yoksa gidebilirsin dedi. 7 haftalıkken az bi kanamam olmuştu o yüzden korkuyorum biraz da
12 saat iyi dayanmışsın canım. Ben 10 haftalıkken 4 saat yol gittim ama dinlenmeden geri döndük. Toplam 8-9 saat yol yatarak gitmeme rağmen baş ağrısı 2 gün geçmedi. Doktorum kanama ağrı yoksa gidebilirsin dedi. 7 haftalıkken az bi kanamam olmuştu o yüzden korkuyorum biraz da
Ya bu ne ji kuzum , benim oğlumda 27. Haftada erken doğum riski oluştu kanama bir yandan sancı bir yandan yanımda kimse yoktu eşim hariç annem de 12 saatlik bir yerde oturuyor o gece geldi beni aldı o sancı ile ankaraya gittim tam 1 hafta kanama oldu ekstra ama bebeğe bir sorun olmadı doktorlar ilaçlarla durdurdu sancıyı 10 hafta yerimden kalkmadım kalktığım gibi zaten yani uzun süreli gürüş yapar yapmaz suyum gelmişti 37. Haftada oğlum doğmuştu . Kızım da da aynı oldu yani resmen tarih tekerrür etti . Kendine güveniyorsan git canım ama rahat edeceğinden emin ol