Sorum var Sezaryen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤İkizlerim❤ tarafından oluşturulan Sezaryen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,526 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezaryen
Konbuyu başlatan ❤İkizlerim❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktorum ıkizler genelde o hafta alıyorlarmış yerleri taraliyor diyor daha erken yada daha gec doğum yapanlar da var durumuna göre şimdiden ağırlaştim
Zaten ikizlerde erken doğum 35. Hafta olarwk biliniyor 35. Haftada dahil öncesi canım araştırdım da biraz 🤭🤭

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Slm güzel anneler 33 haftalık ikiz hamileyim doktorum 15 gün sonra gel doğumu konuşalım dedi de 36 haftalık alalım dedi ikiz anneleri denizli devlet hastanesinde doğum yapicam genel anestezi mi yoksa beldenmi hangisi daha sağlıklı 🤲
2 çocuklarında da belden oldum canim belden olmanı tavsiye ederim her hangi bir sknti olmazsa ilk doğdu anına onu ilk senin görmen onu hemen kucağına alman herşeyine şahit olmuş oluyorsun ❤ Sağ saglim kucağına almayı nasip etsin rabbim

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım biraz heyecanım var ama bende ilk doğduğunda görmek istiyorum sen devlete mi ozeldemi yaptın doğumu
Özelde yaptım kuzum ben odak hastanesinde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Devlet hastanesinde kadın doğum uzmani buğra şahin doktora gittinmi hic

Amin inşallah canım Bu aralar biraz heyecanım var sadece ❤🤲
Yok kuzum ona gitmedim ben Timuçin kurtuluş mermer diye bi doktor var ona gittim hep bazı sorunlardan dolayı sonra özele gitti. Dogum yaptım

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Slm güzel anneler 33 haftalık ikiz hamileyim doktorum 15 gün sonra gel doğumu konuşalım dedi de 36 haftalık alalım dedi ikiz anneleri denizli devlet hastanesinde doğum yapicam genel anestezi mi yoksa beldenmi hangisi daha sağlıklı 🤲
Rabim sag salim kucagina almayi nasib etsin

❤İkizlerim❤

Kayıtlı Üye
rank
2 çocuklarında da belden oldum canim belden olmanı tavsiye ederim her hangi bir sknti olmazsa ilk doğdu anına onu ilk senin görmen onu hemen kucağına alman herşeyine şahit olmuş oluyorsun ❤ Sağ saglim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin inşallah canım bende ilk doğduğunda görmek istiyorum heyecanımı yenerim inşallah o zaman kadar🤲😍

Amin inşallah canım 🤲

Amin inşallah canım 🤲
Anladım canım. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah 🙏
Amin inşallah canım ❤🤲

Amin inşallah canım 🤲
Anladım canım. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah 🙏
Amin inşallah canım ❤🤲
Özelde yaptım kuzum ben odak hastanesinde

Yok kuzum ona gitmedim ben Timuçin kurtuluş mermer diye bi doktor var ona gittim hep bazı sorunlardan dolayı sonra özele gitti. Dogum yaptım
Anladım canım şuana kadar bi sorum çıkmadı devlette yapmicam doğumu allahım nasip ederse inşallah ❤🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar