Sezeryan doğum sonrası nezaman korse kullanmaya başladıniz kızlar günde kaç saat taktınız
D Duruu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 280 30 Kasım 2021 #1 Sezeryan doğum sonrası nezaman korse kullanmaya başladıniz kızlar günde kaç saat taktınız
E Eylülün annesi Kayıtlı Üye Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 106 30 Kasım 2021 #2 Oglumuz geliyor' Alıntı: Sezeryan doğum sonrası nezaman korse kullanmaya başladıniz kızlar günde kaç saat taktınız Genişletmek için tıkla ... Bende merak ediyorum vala cnm brnde bir kaçgün sonra dogum yapıcam
Oglumuz geliyor' Alıntı: Sezeryan doğum sonrası nezaman korse kullanmaya başladıniz kızlar günde kaç saat taktınız Genişletmek için tıkla ... Bende merak ediyorum vala cnm brnde bir kaçgün sonra dogum yapıcam
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 30 Kasım 2021 #3 Bende kullanmak için aldım ama doğum sonrası doktora danışıp öyle takacağım günde 3 saat falan takmış arkadaşım bir ay kullanmış
Bende kullanmak için aldım ama doğum sonrası doktora danışıp öyle takacağım günde 3 saat falan takmış arkadaşım bir ay kullanmış
D Duruu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 280 30 Kasım 2021 #4 Nur123' Alıntı: Bende kullanmak için aldım ama doğum sonrası doktora danışıp öyle takacağım günde 3 saat falan takmış arkadaşım bir ay kullanmış Genişletmek için tıkla ... Dogumdan nekadar sonra başladı acaba kullanmaya
Nur123' Alıntı: Bende kullanmak için aldım ama doğum sonrası doktora danışıp öyle takacağım günde 3 saat falan takmış arkadaşım bir ay kullanmış Genişletmek için tıkla ... Dogumdan nekadar sonra başladı acaba kullanmaya
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 30 Kasım 2021 #5 Oglumuz geliyor' Alıntı: Dogumdan nekadar sonra başladı acaba kullanmaya Genişletmek için tıkla ... Hemen kullanmış canım o doktoru da takabilirsin demiş
Oglumuz geliyor' Alıntı: Dogumdan nekadar sonra başladı acaba kullanmaya Genişletmek için tıkla ... Hemen kullanmış canım o doktoru da takabilirsin demiş
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 30 Kasım 2021 #6 40 günü bekleyin diyor uzmanlar can ların rahim yerine dönsün diyorlar.ve yatarak giyin korse yi diyorlar bakalım bende ali cam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Nur123' Alıntı: Hemen kullanmış canım o doktoru da takabilirsin demiş Genişletmek için tıkla ... Anammmm bende hemen yakarım o zaman ben kiloluyum 40 günde göbek gene sarkar çünkü
40 günü bekleyin diyor uzmanlar can ların rahim yerine dönsün diyorlar.ve yatarak giyin korse yi diyorlar bakalım bende ali cam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Nur123' Alıntı: Hemen kullanmış canım o doktoru da takabilirsin demiş Genişletmek için tıkla ... Anammmm bende hemen yakarım o zaman ben kiloluyum 40 günde göbek gene sarkar çünkü
İ İklim Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 859 30 Kasım 2021 #7 Oglumuz geliyor' Alıntı: Sezeryan doğum sonrası nezaman korse kullanmaya başladıniz kızlar günde kaç saat taktınız Genişletmek için tıkla ... Ben bağlamıştım anneannem bağlarsan göbeğin kalmaz dedi öylede oldu dogumdan 2 3 gün sonra karnımı yazma ile baglamistim ağrıyo ama idare etmistim
Oglumuz geliyor' Alıntı: Sezeryan doğum sonrası nezaman korse kullanmaya başladıniz kızlar günde kaç saat taktınız Genişletmek için tıkla ... Ben bağlamıştım anneannem bağlarsan göbeğin kalmaz dedi öylede oldu dogumdan 2 3 gün sonra karnımı yazma ile baglamistim ağrıyo ama idare etmistim
D Duruu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 280 30 Kasım 2021 #8 İklim' Alıntı: Ben bağlamıştım anneannem bağlarsan göbeğin kalmaz dedi öylede oldu dogumdan 2 3 gün sonra karnımı yazma ile baglamistim ağrıyo ama idare etmistim Genişletmek için tıkla ... Dikişlerinizfalan zarar gormedimi ya öyle
İklim' Alıntı: Ben bağlamıştım anneannem bağlarsan göbeğin kalmaz dedi öylede oldu dogumdan 2 3 gün sonra karnımı yazma ile baglamistim ağrıyo ama idare etmistim Genişletmek için tıkla ... Dikişlerinizfalan zarar gormedimi ya öyle
İ İklim Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 859 30 Kasım 2021 #9 Oglumuz geliyor' Alıntı: Dikişlerinizfalan zarar gormedimi ya öyle Genişletmek için tıkla ... Tam üzerinden bağlamamiştik yanlış hatırlamıyorsam valla ne akla hizmetse yaptık bişey olmadı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Oglumuz geliyor' Alıntı: Dikişlerinizfalan zarar gormedimi ya öyleger Genişletmek için tıkla ... Oglumuz geliyor' Alıntı: Dikişlerinizfalan zarar gormedimi ya öyle Genişletmek için tıkla ... Gergin bir şekilde oolmamistir ya çok Ağrısa duramazdim heralde hafif topladiysa belki çok net hatırlıyorum ki aklıma gelen bağladigimiz
Oglumuz geliyor' Alıntı: Dikişlerinizfalan zarar gormedimi ya öyle Genişletmek için tıkla ... Tam üzerinden bağlamamiştik yanlış hatırlamıyorsam valla ne akla hizmetse yaptık bişey olmadı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Oglumuz geliyor' Alıntı: Dikişlerinizfalan zarar gormedimi ya öyleger Genişletmek için tıkla ... Oglumuz geliyor' Alıntı: Dikişlerinizfalan zarar gormedimi ya öyle Genişletmek için tıkla ... Gergin bir şekilde oolmamistir ya çok Ağrısa duramazdim heralde hafif topladiysa belki çok net hatırlıyorum ki aklıma gelen bağladigimiz