Sezeryan doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seyhan tarafından oluşturulan Sezeryan doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 825 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan doğum
Konbuyu başlatan Seyhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ecemmm

Seyhan

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan dogum yaptim cok agrim var kiLaf. Bebegimde sarilik olma ihtimali var kan grubu uyusmazligimiz varmis. Sutum de gelmedi ve meme ucum kucuk bebegim memeyi kavrayamiyor. Beslenemiyor mama vermek zorunda kaldik. Dua edin nolur

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan dogum yaptim cok agrim var kiLaf. Bebegimde sarilik olma ihtimali var kan grubu uyusmazligimiz varmis. Sutum de gelmedi ve meme ucum kucuk bebegim memeyi kavrayamiyor. Beslenemiyor mama vermek zorunda kaldik. Dua edin nolur
Geçmiş olsun canım Allah'ım şifa versin 🤲 ine kan uyuşmazlığı inesi yaptırmadın mi 28 .haftada

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğimde mamayla besleniyor ara ara beni emdirmeye çalışıyorum bebeğimde sarılık var sürekli hastaneye gidip tahlil veriyoruz sütun olmasa bile sürekli emzirmeye çalış canm az az gelir 1 damla 1 damladir diyor doktor cnm

Tüm sayfalar yüklendi.