Canım serzyan da belden aşağı uyusturduklarinda bebeğinin sesini ilk sen duyuyorsun ilk sen görüyorsun ilk sen kokluyorsun ameliyat dan sonra ilk kalktığında yürürken biraz zorlana bilirsin ama sonra sonra yavaş yavaş toplarsın Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba Azerbaycandan sevgiler hepinize.sezeryan olan anneler benimle fikirlerni boluwe bilirlermi?cok heyecanlyam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen canım bende katılıyorum sana bende ilk sezeryan da 1haftada ikinci sezeryan da 5 günde toplandımBende sezeryanla doğum yaptım ilk ayağa kalkarken biraz zorlandım ama ne kadar yurursen o kadar çabuk toparlaniyorsun Bir hafta sonra baya bı iyilesmistim kendi işimi kendim yapıyorum oğlumu kendim yikardim giydirirdim kimseden yardım almadım yemekti temizlikti hepsini yapmaya başlamıştım dünyaya bir can getirmek o kadar büyülü ki canının acısını pek hissetmiyorsun canım şimdi yine sezeryanla doğum yapicam hiç korkmuyorum biliyorum ki bir kaç gün sonra yine iyi olucak ve gecicek buttun acılar Allah'ım sağlıkla kucağına versin yavrunu
Son düzenleme: