Sezeryan göbeği 😥

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Atlasin annesi tarafından oluşturulan Sezeryan göbeği 😥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,929 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sezeryan göbeği 😥
Konbuyu başlatan Atlasin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atlasin annesi

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canlarim 6 hafta once dogum yaptim sezeryan gobegim kaldi doktora sordum 4 veya 5 aya toparlanir dedi takinti haline geldi bnde hamilelikten once hiç gobegim yoktu 😭😭

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Canlarim 6 hafta once dogum yaptim sezeryan gobegim kaldi doktora sordum 4 veya 5 aya toparlanir dedi takinti haline geldi bnde hamilelikten once hiç gobegim yoktu 😭😭
Hayatım benim dayımın gelini bebeği olsun diye kilo vermek için mide küçültme ameliyatı oldu iyi şeyler bulup şükredebilirsin bence spor yapmadan eskisi gibi zor olur maalesef ama korse tak sürekli şimdi kış yazın zor olur bebeğin olduğuna şükret göbek kalsa ne olacak ki

...

Moderator
Mod
rank
Birşeyle sar karnını canım.yada korse giy.Göbeğin kalmaz.Doktotun dediği doğru ama tam bir toparlanma olmuyor..Biraz göbek kalıyor.

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayatım benim dayımın gelini bebeği olsun diye kilo vermek için mide küçültme ameliyatı oldu iyi şeyler bulup şükredebilirsin bence spor yapmadan eskisi gibi zor olur maalesef ama korse tak sürekli şimdi kış yazın zor olur bebeğin olduğuna şükret göbek kalsa ne olacak ki
Cok şukur saglikla kucagima aldim rabbim olmayanlara nasip etsin

Cok sukur sağlıkla kucagima aldım rabbim olmayanlara nasip etsin insallah

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bizim apartmanda biri ikiz dogurdu sezeryanla valaha doktorun dedigi gibi smdi cocuklari 1 bucuk yaslarinda eski halinr geri dondu yazin hep yuruyus yaptı sende yaz geliyor zaten gobegine korse takip hergun 1 saat yurursun yururken yannda yesil cay bulundurur icersin gider bisey kalmaz daha 6 hafta falan erken bence uzme kendini daha toparlar❤

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bizim apartmanda biri ikiz dogurdu sezeryanla valaha doktorun dedigi gibi smdi cocuklari 1 bucuk yaslarinda eski halinr geri dondu yazin hep yuruyus yaptı sende yaz geliyor zaten gobegine korse takip hergun 1 saat yurursun yururken yannda yesil cay bulundurur icersin gider bisey kalmaz daha 6 hafta falan erken bence uzme kendini daha toparlar❤
Sagol cnm bnm bir ozgüven geldi bana sizin yorumlarinizi okuyunca

Tüm sayfalar yüklendi.