Sezeryan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,083 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryanın doğum anı iyi hoş güzel acısız ama sonrası felaket ya ne bilim ben çok agrı sızı çektim doğumdan sonra normal doğuranlar hemen ayaklanıyor çevremde gördüklerim ama sezeryanla yarım insan gibi oluyorsun nerdeyse 10/15 gün ama tabi yine senin tercihin 💐

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryanın doğum anı iyi hoş güzel acısız ama sonrası felaket ya ne bilim ben çok agrı sızı çektim doğumdan sonra normal doğuranlar hemen ayaklanıyor çevremde gördüklerim ama sezeryanla yarım insan gibi oluyorsun nerdeyse 10/15 gün ama tabi yine senin tercihin 💐
Ben normal doğum yaptım hemen ayaklandım ablam sezeryan oldu mecburiyetten 3 4 hafta kalkamadı gülüp konuşamadı çok sıkıntı çekti 8 ay oldu hala ordu acıyo ve çocuk basınca fln sızlıyo

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bünyeden bünyeye o kadar çok fark ediyor ki anlatamam, ben anın da ayaklandım hiç yatmadım ablam da bir o kadar ağrı çekti. Dirençli mi olmak lazım bilemedim valla

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bünyeden bünyeye o kadar çok fark ediyor ki anlatamam, ben anın da ayaklandım hiç yatmadım ablam da bir o kadar ağrı çekti. Dirençli mi olmak lazım bilemedim valla
Ben o zaman yatalak olurum sanırım normalde bünyem sağlam ama aşırı nazlı bıriyiim 😂😂 bir kere yatağa yattım mi kolay kolay çıkmam

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Gerçektenmi maşallah diyelim o zaman ben iki sezeryan geçirdim doğum sonrası çok agrılarım oldu özellikle ikinci tam bir felaketti sonrası 🤯
Valla öyle 🙏 bende biraz tedirginim iki de ağrım olur mu acaba diye ama ben kendimi teselli ediyorum ağrı yok at kafandan diye bakalım hayırlısı artık 🤗🥰

Tüm sayfalar yüklendi.