Sezeryan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,083 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ben o zaman yatalak olurum sanırım normalde bünyem sağlam ama aşırı nazlı bıriyiim 😂😂 bir kere yatağa yattım mi kolay kolay çıkmam
Anam o zaman yandın ablam da senin gibi çok nazlı ay ağrıyo of ağrıyo günlerce yattı annem bekledi başında 😅😅 yok valla ben doğuma girmeden kendimi tembihledim yatmak yok ağrı yok kimseye muhtaç olmak yok🤗 çok şükür dayanıklıyım 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Umarım Canım en ağrısız kolay güzel bir şekilde hayırlısıyla doğurursun 💐❤️
İnşallah teşekkür ederim 💞💞

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Anam o zaman yandın ablam da senin gibi çok nazlı ay ağrıyo of ağrıyo günlerce yattı annem bekledi başında 😅😅 yok valla ben doğuma girmeden kendimi tembihledim yatmak yok ağrı yok kimseye muhtaç olmak yok🤗 çok şükür dayanıklıyım 😅

İnşallah teşekkür ederim 💞💞
Bende öyle demeye baslayim bari doğuma kadar anca motive ederim kendimi 😂😂

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Bendede var normal doğuma karşı bir korku en büyük korkum suni sancı versinler saatlerce acilma olmazsa hop sezeryanla al iki aciyida yasamak ilk doğum acıl sezeryanla oldu nasıl oldu bitti anlamadım 5 yıl geçti ikinciye hamileyim herkes ay normal dogursana o kadar sene gecmis diyo yokk anam ben bi kere ustten kestirdim birdaha alttan kestiremem ahada cocuk cikmazsa bidaha ustten keserlerse diye kendimj yiyip bitirdim doktor allahtan normal doğum olmaz dedj eşi önde sıkıştırır dedi sezeryanla devam 🤣
Bende 9 yıl oldu herkez normal doğursana diyor arkadaş dogura bilsem o zaman olurdu napim herkeze mi anlatsam catim dar olmuyooorr diye😃 bu 3 sezeryan artık son

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bana sorarsan normal doğum yap ama sezeryan istiyorsan yapıyorlar
Doktorumu ikna edebilirsem edicem insallh ederim

Özelde gittiğin hastane isteğe göre yapıyor ama devletse duyduğum kadarıyla kolay kolay almıyormuş
Doktorla konussam ikna edebilirum bi ihtimal

Bendede var normal doğuma karşı bir korku en büyük korkum suni sancı versinler saatlerce acilma olmazsa hop sezeryanla al iki aciyida yasamak ilk doğum acıl sezeryanla oldu nasıl oldu bitti anlamadım 5 yıl geçti ikinciye hamileyim herkes ay normal dogursana o kadar sene gecmis diyo yokk anam ben bi kere ustten kestirdim birdaha alttan kestiremem ahada cocuk cikmazsa bidaha ustten keserlerse diye kendimj yiyip bitirdim doktor allahtan normal doğum olmaz dedj eşi önde sıkıştırır dedi sezeryanla devam 🤣
Bende olsam ya iyi olcak sezeryan nabbym dogum anini dusundukce korkuom normalde korkak birindeilim ama dogum olumun yarisi diolar ondan dolayi😑😑

Ömür'ün annesi

Kayıtlı Üye
rank
Doktorumla konussam sezeryan yaparmi anneler cunki bi ara sordum ikiside olabilior dedi bidaha sorsam ilk sordumda daha 4aylikdim ve kan pihtilasma igneside kullanyrm
Canım hayırlısı neyse o olsun ancak tıbbi bir gereklilik olmadığı sürece iki doğumu da yaşamış biri olarak sana tavsiyem normal doğum olur çünkü evet sancı vs doğum gerçekleşene kadar biraz sıkıntı yaşıyorsun ancak sonrası sanki adet olmuşsun gibi gelip geçiyor ancak sezeryan ile yarı insan gibi günlerce ağrı sızı çekiyorsun tıbben zorunlu oldu mesela benim bebek tersti ilk doğum normaldi ama ikincide ben mahfoldum inan bana kendi isteğimle asla olmazdım şuan üçüncü gebeliğim ve doktor derse normal yaparız çünkü üç sene oldu sezeryan olalı direk normal isterim yinede sen bilirsin bunlar benim deneyimlerim

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Bünyeden bünyeye o kadar çok fark ediyor ki anlatamam, ben anın da ayaklandım hiç yatmadım ablam da bir o kadar ağrı çekti. Dirençli mi olmak lazım bilemedim valla
Dirençli olmak lazim diyosunuzda sanki hic bir sey yok gibi anlatiyosunuz bence siz acilari gormezden geldiniz dogumun ikiside zor acili ve sancili bir sürec malesef bu yüzden annelik kutsal olmuş zaten anne olmak kolay değil ama rabbim herkese nasip etsin bende normal doğum yaptim suni sanci ile ilk dogumun 6 saatte dogurdum hamdolsun hersey guzeldi gecti gitti sanci cektim ama 6 saat sonrasinda zaten agri sizi yok kendini doguma hazilamakla alakali korkmak yerine kotu dusunmeden yavrunuzu saglikla kucaginiza almaya odaklanin arkadasim sağlıklıyken sadece kendi korkusu için sezeryan istedi özelde para verdi yaptirdi sezeryanı keyfi sonrasında ne cocuga bakabildi ne kendine hegun acile gitti geldi cocukta kendide cok sanciliydi acilden gelemedi 3 sene oldu ama sorsan pisman degildir şimdi çünkü hepsi geçiyo unutuluyo arkadaslar ameliyatta kesiliyosunuz anestezi aliyosunuz kolay olmasi mümkünmü bundan korkmayıpta sancıdan korkmak bence çok yanlış sezeryan asla kolay dogum kaçış olamaz mecburiyettir o ayrı ama normal doğumda abartildigi kadar değil rahatlik ve sakinlik en onemli şey bebeğe odaklanın doğuma değil bir an önce doğurmaya odaklanın.

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Doktorumu ikna edebilirsem edicem insallh ederim

Doktorla konussam ikna edebilirum bi ihtimal

Bende olsam ya iyi olcak sezeryan nabbym dogum anini dusundukce korkuom normalde korkak birindeilim ama dogum olumun yarisi diolar ondan dolayi😑😑
Hangi aptal diyor onu bilmiyorum ama doğum dünyanın en büyük mucizesi en güzel anı herkes yaşamalı insanlar korkutmak icin sacmaliyo ayrica sezeryanda hersey ter gidebilir felc kalabilirsin bunlarda var korkmani asla istrmem ama böyle düşünmekte sacma kendiniz motive edin korkutmak yerine korku sadece sizin işinizi zorlastirir onun disinda olup bitiyo anlamiyosunuz bile Allah'ın veridiği nasip ettigi bir seyi bu sekilde tabir etmek çok yanlış Allah'a şükredip dua ederek cok güzel bir sekilde geciyo sonucta kadin olmanin doğasinda olan bir şey Allah nasip etsin herkese.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Dirençli olmak lazim diyosunuzda sanki hic bir sey yok gibi anlatiyosunuz bence siz acilari gormezden geldiniz dogumun ikiside zor acili ve sancili bir sürec malesef bu yüzden annelik kutsal olmuş zaten anne olmak kolay değil ama rabbim herkese nasip etsin bende normal doğum yaptim suni sanci ile ilk dogumun 6 saatte dogurdum hamdolsun hersey guzeldi gecti gitti sanci cektim ama 6 saat sonrasinda zaten agri sizi yok kendini doguma hazilamakla alakali korkmak yerine kotu dusunmeden yavrunuzu saglikla kucaginiza almaya odaklanin arkadasim sağlıklıyken sadece kendi korkusu için sezeryan istedi özelde para verdi yaptirdi sezeryanı keyfi sonrasında ne cocuga bakabildi ne kendine hegun acile gitti geldi cocukta kendide cok sanciliydi acilden gelemedi 3 sene oldu ama sorsan pisman degildir şimdi çünkü hepsi geçiyo unutuluyo arkadaslar ameliyatta kesiliyosunuz anestezi aliyosunuz kolay olmasi mümkünmü bundan korkmayıpta sancıdan korkmak bence çok yanlış sezeryan asla kolay dogum kaçış olamaz mecburiyettir o ayrı ama normal doğumda abartildigi kadar değil rahatlik ve sakinlik en onemli şey bebeğe odaklanın doğuma değil bir an önce doğurmaya odaklanın.
Acıları görmezden gelmedim illaki kestikleri için ağrı oluyor bu her ameliyat için geçerli ama ben kendi yaşadığım doğumu anlattım kendi işimi gördüm ve kimseye muhtaç olmadım ve özellikle bünyeden bünyeye farklılık gösterdiğini belirttim. Başkası yatıp iş görememiş olabilir bu durumu ben yaşamadım. Eğer bel fıtığım olmasaydı tercihim normal doğumdan yanaydı ama doktor uygun görmediği için mecbur kaldım. Herkes kendi yaşadığını bilir. Çok şükür bende böyle atlattım. İyi günler.

Tüm sayfalar yüklendi.