Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı doktorların tamamen kolayına geldiği için bazılarında ise zorunlu olarak canım mecburi yani mesela benim doktorum normal doğumu destekliyordu ki 24 saat boyuncada onun için uğraştık ama son anda ani enfeksiyon artışı yüzünden acilen sezaryana alındım
Bazı doktorların tamamen kolayına geldiği için bazılarında ise zorunlu olarak canım mecburi yani mesela benim doktorum normal doğumu destekliyordu ki 24 saat boyuncada onun için uğraştık ama son anda ani enfeksiyon artışı yüzünden acilen sezaryana alındım
O kişiden kişiye değişiyor canım ben de uyuşukluk 2 saat sonra geçmişti yani ayaklarımı hissetmem iki saati bulmuştu hemen ayağa kalkıp yürümüştüm . Ne kadar dik yürürsen o kadar tez iyileşirsin ve ne kadar çok yürürsen canım tamamen toparlanmak senin elinde bak ben doğumdan sonra asla oturmadım oğlumun sağlık sorunu yüzünden 3 ay her gün hastanedeydik sanırım ondan yatmaya fırsatım sadece geceden geceye oluyordu aşırı hızlı toparladım dikişim bile aşırı hızlı toparladı ağrı sızı asla olmadı. Şimdi nisanda yine sezaryan olacağım 23 ay aradan sonra yine aynı şekil yatmayı asla düşünmüyorum ve olabildiğince karnını bir bez ile sar asla ayaklarını çıplak dolaşma terlesen dahi sıcak diye üstünü çıkarma ilk 3 ay çok dikkat et ki dikişlerin soğuk almasın