sıcak banyo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan sıcak banyo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,495 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı sıcak banyo
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
2 saat yanıyor içeri hamam gibi oluyor kız kömür ve odun😂😂😂
Haha çok iyiymiş valla sobayı öyle bi özledim ki zaten soba gibi olmuyor hiç bişey ah o odun çatırtısı kömür patlaması ne güzel olurdu o duvara vuran ateşin rengi sobanın yanında kıpkırmızı olup uyuya kalmak valla şimdi peteklere yapışıyorum ama o bile ısıtmıyr bide sular donardı pürmüzle duvarları ısıtıp açardık onu bile özledim vallahi

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Haha çok iyiymiş valla sobayı öyle bi özledim ki zaten soba gibi olmuyor hiç bişey ah o odun çatırtısı kömür patlaması ne güzel olurdu o duvara vuran ateşin rengi sobanın yanında kıpkırmızı olup uyuya kalmak valla şimdi peteklere yapışıyorum ama o bile ısıtmıyr bide sular donardı pürmüzle duvarları ısıtıp açardık onu bile özledim vallahi
Aşerdim soba o nasıl anlatma sedoş😘😘😘😂

F♾️E♾️A

Kayıtlı Üye
rank
Güzeller güzeli anneler 22 haftalık hamileyim banyo yaparken aşırı sıcak suyla yıkanuyorum kaynar resmen ben çok seviyorum sıcak suyu banyo hamam gibi oluyor bir zararı olurmu bilgi verin canlarım
Doktor hamile kaldığımda beni uyarmıştı sıcak su ile banyo yapma düşüğe ve erken doğuma sebeb olur diye son haftalarda sıcak su ile banyo yapın diyolar

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Doktor hamile kaldığımda beni uyarmıştı sıcak su ile banyo yapma düşüğe ve erken doğuma sebeb olur diye son haftalarda sıcak su ile banyo yapın diyolar
Dün suyu ılık yaptım valla sıcak su iyi degilmiş çok sagolun canlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aşırı sıcak ve uzun süre kalma canim ben ilk çocuğum da iki buçuk aylık sıcak banyo yaptım diye kanamam oldu çok üç gün hastanede yattım şükür birşey olmadı ama dikkat et sağlıkla kucağına al şuan üçüncü gebeliğim 23 haftadayiz 🥰
Bende 22 +1 günlühüz cnm😘😘😘

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar