Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 5 haftalık gebeyim öğrendiğimden beri herseye dikkat ediyorum düzene girdi ama sigarayı bırakamıyorum endişeleniyorum ama içmedende duramıyorum benim gibi olan varsa öneri alabilir miyim
Merhaba 5 haftalık gebeyim öğrendiğimden beri herseye dikkat ediyorum düzene girdi ama sigarayı bırakamıyorum endişeleniyorum ama içmedende duramıyorum benim gibi olan varsa öneri alabilir miyim
Valla canım ben içmiyorum ama pasif içici olmuşum eşimin yaninda iki çocuğum var doktor uzak durmami söylemişti ama bizim komşu hamileliği boyunca içti birşey olmadı ama sağlıklı değil tabi hiç bir şekilde önerilmez doktorunuza danışın birde
Daha hamileliğinin çok başındasın 16 18 haftalara kadar bırakabiliyorsan bırak çünkü bütün organların temeli atılmış oluyor özellikle kalp ve beyin sonrasında gün 3 4 e kimse bişey demiyor bilgin olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Bende sürekli içen biriydim ama 3 ayıma girdim kendi kendime bıraktım bebeğim icin aslında tiksindim kokusundan inşallah daha içmem istemiyorum da içmeyi