Sıkıldım ama 😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Sıkıldım ama 😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,099 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sıkıldım ama 😔😔
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bugün bugündür öyle bir midem yaniyoki ne kusabiliyorum nede bişey yiyebiliyorum ne yapsam geçmedi gebelikde normal ama ben ilk de ne mide bulantısı bildim ne de yanması bunedir böyle 😏😰😰😰
25+1
Kuzum her gebelik bir olmuyor benimde ilk gebeligimden farklı gebelik yaşıyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bugün bugündür öyle bir midem yaniyoki ne kusabiliyorum nede bişey yiyebiliyorum ne yapsam geçmedi gebelikde normal ama ben ilk de ne mide bulantısı bildim ne de yanması bunedir böyle 😏😰😰😰
25+1
Yoğurt salatalık soda ılık süt baya iyi geliyor canım

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Çok kötü birşey canım sade maden suyu , soğuk süt veya yoğurt öneririm
Ah keşke geçse denemediğim yol kalmadı. Herşeyi yaptım ama. Geçmiyor. 😏 Bizimkilere kalsa saçı çok olacak ondandir diyor. Yav. . Munecip. Oldular bide 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç deme abla ilk gebelik daha kolay yaa. Şu halime bak. Ortada maymun gibi dolanıyorum valahi 😂😂

Ah keşke geçse denemediğim yol kalmadı. Herşeyi yaptım ama. Geçmiyor. 😏 Bizimkilere kalsa saçı çok olacak ondandir diyor. Yav. . Munecip. Oldular bide 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç deme abla ilk gebelik daha kolay yaa. Şu halime bak. Ortada maymun gibi dolanıyorum valahi 😂😂
Rapunzel olacaklar herhalde 😂

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yedim ablam ama tık yok mide de. Sanki öküz oturdu gibi. Ağzıma da çok kötü bir tat bırakıyor 😏 acaba uyursam unuturmuyum ki en azından yansa da uykumda hissetmem 🤣🤣 gerçi bu mide bende varken uyutmazda 🙄

Tüm sayfalar yüklendi.