Sorum var Silik çizgi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tuğba01 tarafından oluşturulan Silik çizgi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Silik çizgi
Konbuyu başlatan tuğba01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

tuğba01

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar son adet tarihim 18 haziran dün beklenen adet günümdü. Son bir haftadır da adet sancısına benzer kasık ve alt karın bölgemde sancılar vardı dün bıçak gibi kesildi ağrılar. Bugünde adet olmayınca test yaptım akşam üzeri silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde fakat tlfn kameram çok kötü kamera da belli olmuyor. Hamilelik var mıdır sizce? Testi ne zaman tekrarlayaym yada kan da nezman baktırsam doğru sonucu alırım.

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım, öncelikle tebrikler! Silik çizgi heyecan verici bir haber olabilir. Kasık ağrılarının birdenbire kesilmesi de bazen beklenen bir belirti.

En doğru sonucu almak için 2 gün sonra aynı saatte tekrar bir idrar testi yapmanı öneririm. Eğer çizgi belirginleşirse veya bu tarihten sonra adet olmazsan, bir sağlık kuruluşuna başvurarak kan testi yaptırabilirsin. Doktorun en doğru bilgiyi verecektir.

Şimdilik sakin olup bol bol dinlenmeye çalış. Umarım her şey gönlünce olur! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar son adet tarihim 18 haziran dün beklenen adet günümdü. Son bir haftadır da adet sancısına benzer kasık ve alt karın bölgemde sancılar vardı dün bıçak gibi kesildi ağrılar. Bugünde adet olmayınca test yaptım akşam üzeri silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde fakat tlfn kameram çok kötü kamera da belli olmuyor. Hamilelik var mıdır sizce? Testi ne zaman tekrarlayaym yada kan da nezman baktırsam doğru sonucu alırım.
Mrb cnm bekle biraz daha adet gününde çıkması da normal oluyor bır kaç gün sonra kan ver net çıkar

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bana ebe 1 hafta bekle gebelik varsa da Beta-hCG daha iyi yükselir demişti erken gebelik testi yapabilirsin aslında

AYŞENUR🦋

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Doktorlar kan için regldan bir hafta geçmesi gerektiğini söylüyor ama bence sen sağlık ocağında bir kan ver ? Test yaptım silik çizdi çıktı ve regl bir kaç gün geçikti de “ toz pembe” en azından gebelik varsa ki silik çizgi demişsin büyük olaslıkla var doktora gidersin
Kızlar son adet tarihim 18 haziran dün beklenen adet günümdü. Son bir haftadır da adet sancısına benzer kasık ve alt karın bölgemde sancılar vardı dün bıçak gibi kesildi ağrılar. Bugünde adet olmayınca test yaptım akşam üzeri silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde fakat tlfn kameram çok kötü kamera da belli olmuyor. Hamilelik var mıdır sizce? Testi ne zaman tekrarlayaym yada kan da nezman baktırsam doğru sonucu alırım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar