Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar yardimci ola bilirmsiniz bu gebelik teste Silik cizgisi warmi positiv mi negativ mi yardimci olurmusunuz bide adetimden 3 gün ünce kahve rengi akinti geldi sadece 2 gün tek geldi test yaptim böyle cikti
Kizlar yardimci ola bilirmsiniz bu gebelik teste Silik cizgisi warmi positiv mi negativ mi yardimci olurmusunuz bide adetimden 3 gün ünce kahve rengi akinti geldi sadece 2 gün tek geldi test yaptim böyle ciktiEkli dosyayı görüntüle 5642
Kizlar yardimci ola bilirmsiniz bu gebelik teste Silik cizgisi warmi positiv mi negativ mi yardimci olurmusunuz bide adetimden 3 gün ünce kahve rengi akinti geldi sadece 2 gün tek geldi test yaptim böyle ciktiEkli dosyayı görüntüle 5642
Yarın sağlık ocağından kan tahlili yap bence çıkar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yada test de yapabilirsin bence hamilesin benim son hamileliğimde senin gibi belirtim vardı test silik çıktı kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı rabbim gönlüne göre versin