Silik cizgisi varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Lena tarafından oluşturulan Silik cizgisi varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,544 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Silik cizgisi varmi
Konbuyu başlatan Lena
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Lena

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar yardimci ola bilirmsiniz bu gebelik teste Silik cizgisi warmi positiv mi negativ mi yardimci olurmusunuz bide adetimden 3 gün ünce kahve rengi akinti geldi sadece 2 gün tek geldi test yaptim böyle cikti
IMG_6002.jpeg

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kizlar yardimci ola bilirmsiniz bu gebelik teste Silik cizgisi warmi positiv mi negativ mi yardimci olurmusunuz bide adetimden 3 gün ünce kahve rengi akinti geldi sadece 2 gün tek geldi test yaptim böyle ciktiEkli dosyayı görüntüle 5642
Cnm var gibi ama yinede biraz daha bekle bir test daha yap aynı çıkarsa kan ver çünkü bende de olmuştu kan verdim hamileydim hakında hayırlısı cnm

Lena

Kayıtlı Üye
rank
Cnm var gibi ama yinede biraz daha bekle bir test daha yap aynı çıkarsa kan ver çünkü bende de olmuştu kan verdim hamileydim hakında hayırlısı cnm
Cnm walla korkuyorum 3 düsüyüm oldu esimin Haberi yok bu testen cikarsa söylicem göyüslerim deyisik bir his war

Mihriban BOLAT

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar yardimci ola bilirmsiniz bu gebelik teste Silik cizgisi warmi positiv mi negativ mi yardimci olurmusunuz bide adetimden 3 gün ünce kahve rengi akinti geldi sadece 2 gün tek geldi test yaptim böyle ciktiEkli dosyayı görüntüle 5642
Evet varda benimde 2 hamileliğimi böyle öğrenmiştim bikaç gün sonra tekrar yap yada tahlil yaptır çıkar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet var benimde 2 hamileliğimi böyle öğrenmiştim bikaç gün sonra tekrar yap yada tahlil yaptır çıkar

Lena

Kayıtlı Üye
rank
Evet varda benimde 2 hamileliğimi böyle öğrenmiştim bikaç gün sonra tekrar yap yada tahlil yaptır çıkar

Insallah bcm cok istiyorum cocugum olsun

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Var benim iki oğlumda da silik çizgi çıktı kan versen kesin sonuç çıkar zaten hayırlı olsun

Mihriban BOLAT

Kayıtlı Üye
rank
Insallah walla Cnm Icim icime sigmiyor
Yarın sağlık ocağından kan tahlili yap bence çıkar

Yada test de yapabilirsin bence hamilesin benim son hamileliğimde senin gibi belirtim vardı test silik çıktı kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı rabbim gönlüne göre versin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar