Silik cizgisi varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Lena tarafından oluşturulan Silik cizgisi varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,562 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Silik cizgisi varmi
Konbuyu başlatan Lena
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Lena

Kayıtlı Üye
rank
Yarın sağlık ocağından kan tahlili yap bence çıkar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yada test de yapabilirsin bence hamilesin benim son hamileliğimde senin gibi belirtim vardı test silik çıktı kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı rabbim gönlüne göre versin
Amin Cnm 🤲🤲

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hic bisey söylemediler bana dediyi sey gebe kalmam zor artik ben bidaha hiç hastaneye gitmedim kendi yöntemlerimle gebe kaldım bana hep hıc bırseyın yok dedıler sebeb diyorum sebeb yok
Çok garip illaki bi sebebi vardır hatta altında yatan sebep nedir daha sen sormadan onların araştırması lazım kaçıncı haftalarda düşük yaptın

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hic bisey söylemediler bana dediyi sey gebe kalmam zor artik ben bidaha hiç hastaneye gitmedim kendi yöntemlerimle gebe kaldım bana hep hıc bırseyın yok dedıler sebeb diyorum sebeb yok
Başka bir doktora görün o zaman canım kayıplarının nedenini öğrenmeden de gebe kalma fderim , genetik bir faktör olabilir . Doktorun baya ilgisizmiş

Tüm sayfalar yüklendi.