Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bizim de yeni kırkımız çıktı sezeryan doğum yaptım zordu yirmi gün annemde kaldım o süreçte annemde gözünden katarak ameliyatı oldu yemek yapmaması lazım buhar zararlı dedi doktor o günden beri yemek bulaşık bende kendi evime geçtim ama onlar bu sefer yemeğe gelip gittiler şimdi tam yardımcı olacağı zaman ev sahipleri evden çıkın ocak ayına kadar dedi taşınma telaşeleri var onlarında 6 yaşında da bir oğlum var okuldan hastalık getirdi birde 15 gündür okula gönderemiyorum ondan bana geçti 40 dereceler deydi hep ateşim benden de bebeğe geçti evi zaten söylemiyorum pislik içinde yemek yapamıyorum psikolojim alt üst oldu yetişemiyorum hiç birşeye diye dün oturdum ağladım gece uyku yok gündüz yok iki çocuğum için ayakta olmam lazım dinlenemediğim içinde iyileşemiyorum ama geçici bir süreç biliyorum sadece dua ediyorum sağlık sıhhat olsun gerisi teferruat ama inan her annenin yeter artık dediği patladığı dönem oluyor ama geçecek emin ol ben öyle olacağını umuyorum inşallah