Siyah kaka

• Konbuyu başlatan Shshs
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Shshs tarafından oluşturulan Siyah kaka başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 567 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Siyah kaka
Konbuyu başlatan Shshs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
S

Shshs

Guest
KizLr 1 yaşında kızım kakası siyahtı şok oldim hatta ilk defa böyle biseyle karsilastim hasta falan da değil endişe etmeliyim neden oldu acaba dün demir ilacı vermiştim ondan mi dicem ama onu hep kullanıyoruz zaten

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
KizLr 1 yaşında kızım kakası siyahtı şok oldim hatta ilk defa böyle biseyle karsilastim hasta falan da değil endişe etmeliyim neden oldu acaba dün demir ilacı vermiştim ondan mi dicem ama onu hep kullanıyoruz zaten
Demir ilacı siyah kaka yapar canım takip et bir iki bezde düzelir farklı birşey yemisse de olur alerji gelişmiş olabilir

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Demir ilacından dolayı yapısı da rengi de değişebiliyor canım hep kullanıyorsanız yediği bir şeyden de olblr

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canim demir ilacı dışkının yerinde deyisiklik yapabilir hem kullandığıniz demir ilacımi yoksa farklı bir markanın kimi

Tüm sayfalar yüklendi.