Sizce doğru mu yaptım?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Sizce doğru mu yaptım? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,411 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizce doğru mu yaptım?
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Hiçbir zaman yaptım izledim demezler ki. Sürekli inkar eder haberi yokmuş gibi davranır veya başkası izlemiş havası vermeye çalışırlar. Aptal kandırdıklarını sanarlar lakin kendilerini aptal yerine koyarlar sadece. Rabbim eşine akıl fikir versin inşallah

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Hiçbir zaman yaptım izledim demezler ki. Sürekli inkar eder haberi yokmuş gibi davranır veya başkası izlemiş havası vermeye çalışırlar. Aptal kandırdıklarını sanarlar lakin kendilerini aptal yerine koyarlar sadece. Rabbim eşine akıl fikir versin inşallah
Amin canım inşallah ama artık cidden umursamıcam naparsa yapsın günah onun ama asla hakkımı helal etmiyorum ona da dedim zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şerefsiz bunlar bendede öyle yaptı agzına su. Tim

Helin cnm sana bayılıyorum

Bide diyor ki "Ufak şeylere takılma milletin yanında ben sütten çıkmış ak kaşıgım buna inan" bu ne demek yaptım ama benden daha kötülerini yapanlar var demek değil mi

Çokta iyi yapmışsın anlasın öyle şeylere olumlu bakmadığını terbiyesizler ya gül gibi eşleri var yaptıklarına bak 🤦🏻‍♀️
Sinir oluyorum ister istemez ama bundan sonra telefonuna bakmıcam artık umursamıcam yani görmezden gelmek gibi değil ama artık benim umrumda olmadığını anlamasını sağlayacağım ben ona her zaman seni kıskanmaktan vazgeçtiğim zaman sana olan sevgimden şüphe et demiştim bundan sonra biraz da o sıkıntı etsin seviyor mu sevmiyor mu niye umursamıyor niye ilgisiz die birazda o kafayı yesin

Çokta iyi yapmışsın anlasın öyle şeylere olumlu bakmadığını terbiyesizler ya gül gibi eşleri var yaptıklarına bak 🤦🏻‍♀️
Sinir oluyorum ister istemez ama bundan sonra telefonuna bakmıcam artık umursamıcam yani görmezden gelmek gibi değil ama artık benim umrumda olmadığını anlamasını sağlayacağım ben ona her zaman seni kıskanmaktan vazgeçtiğim zaman sana olan sevgimden şüphe et demiştim bundan sonra biraz da o sıkıntı etsin seviyor mu sevmiyor mu niye umursamıyor niye ilgisiz die birazda o kafayı yesin
Bence doğru yapmamışsın. Yine de sen bilirsin
Zaten bu sondu bundan sonra ciddi diyorum umrumda değil bunaldığım yetmiyor gibi bide üstüne aptal yerine koyuyor beni bana değer vermeyene bende değer vermicem bu saatten sonra

Bence doğru yapmamışsın. Yine de sen bilirsin
Zaten bu sondu bundan sonra ciddi diyorum umrumda değil bunaldığım yetmiyor gibi bide üstüne aptal yerine koyuyor beni bana değer vermeyene bende değer vermicem bu saatten sonra
Gayet iyi yapmışsın bence
Anlasa keşke ama anlamaz ondan dolayı bu gerçekten ona bu konuda son ikazimdi bundan sonra naparsa yapsın yoruldum artık takip etmekten çünkü olan yine bana oluyor karşıma çıkan şeyler beni üzüyor bundan sonra o üzülsün

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.