Sorum var Slm

• Konbuyu başlatan Ceyda aktan
  • Toplam 107 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceyda aktan tarafından oluşturulan Slm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,555 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Slm
Konbuyu başlatan Ceyda aktan
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Selam herkeze sorum olacak hamileyim 4 aylık doktor ilişkiye girmeyin dedi eşim ilişki istiyor napacak

Selam herkeze sorum olacak hamileyim 4 aylık doktor ilişkiye girmeyin dedi eşim ilişki istiyor napacak ben ya
Dusuk riskim olmuştu kana ma geldi diye dr ilaçları verdi ilişkiyi yasaklamisti bana eşime anlattım dedim çocuk 3 aylik riske atamam kürtaj olmak istemiyorum kansızlık var masada kalırım yasağa uyarsan dedi dr zaman kısa sürer yoksa zaman uzar dedi her dr gittiğimde yasak bitti mi diyordu eşim 😃 2 ay sonunda yasak bitti bebeğini riske atmak istemediğini biraz daha sabrermesi gerektiğini anlayana kadar anlat

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Farkeder kuzum ama erkekler pek farketmiyolar biseleri😂 valla benimki ole giyyorm suslenyorum telefondan basini kaldrmiyor😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim oglanada alparslan koydu esim canim, 😂❣️dort hafta sora bizimle adaş olcaklar seninkiyle😂❣️
Valla çok geç geldi o gelmeden normal halime döndüm adam yorgunluktan geldi yedi yattı o halde kalsamda görmezdi bni 😀

Farkeder kuzum ama erkekler pek farketmiyolar biseleri😂 valla benimki ole giyyorm suslenyorum telefondan basini kaldrmiyor😂

Benim oglanada alparslan koydu esim canim, 😂❣️dort hafta sora bizimle adaş olcaklar seninkiyle😂❣️
Kızımın adı cinsiyeti belliykn koyduk Asel diye doğmamış çocuğa don biçer gbi 😀 Alpaslan dal koydu eşim

Esmanurun annesi♥️

Kayıtlı Üye
rank
Valla çok geç geldi o gelmeden normal halime döndüm adam yorgunluktan geldi yedi yattı o halde kalsamda görmezdi bni 😀

Kızımın adı cinsiyeti belliykn koyduk Asel diye doğmamış çocuğa don biçer gbi 😀 Alpaslan dal koydu eşim
🤣🤣 Malesef cabim esleerr yorgun oldumu gozleri gormuyo🙈 aynen bizimde dogmamis coxuga isim koydu esim hemen

Onun sonu kötüye gider bacım 😂😂
Kiz bise olmaazz napcaksn idarelik 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...