Tamam canım benim.ama benim adetimden tam 9 gün geçmiş içe bilirmiyim yinede? Yumurtlama dönemindeyim şimdi .hamilelikde istiyorum.yani bir şey olmaz dimi?Soğan kürünü adetin bittikden 3 gün sonra başlıyorsun günde 2 defa 15 gün içip bırakıyorsun. Bunu 3 ay yapıyorsun canım. Bendede mantar vardı ben çok faydasını gördüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben Azerbaycabda yaşıyorum acaba o kremden olurmu burdada yoksa isimlermi farklımıı.ben yinede eczaneden sorucanTeşekkürler cabım benim.Tek çözüm yolu kesinlikle yap kimseyi dinleme beni dinle ciddiyim. Kuru dut varya kaynat suyunu devamlı iç ve eczane de zalain krem var onu al devamlı onuda önüne sür hiç bir şey in kalmaz yemin
Ayyy teşekkür ederemm Allah Razı olsun Sizlerden Allah Gönlünüze göre versin Güzell Anneler soğan kürüne bu günden başladım İnşallah Etkili olurr ....Hamilelik düşğnüyorum hemdee .İnşallah bende bir günn burda ""HAMİLEYİM"" YAZARIM İNŞALLAH
Ayyy teşekkür ederemm Allah Razı olsun Sizlerden Allah Gönlünüze göre versin Güzell Anneler soğan kürüne bu günden başladım İnşallah Etkili olurr ....Hamilelik düşğnüyorum hemdee .İnşallah bende bir günn burda ""HAMİLEYİM"" YAZARIM İNŞALLAH
Son düzenleme: