Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canm oglum da devlette normal doğum oldu 6 saat yattım bir tek doğumhane de istediklerinde kıyafet ve kundak vs verdik tek onu giydirdiler öyle de geldik aynı senin gibi hiç bir şey lazım olmdi ki bende aynı ikinci sezeryan di özel hastahneydi bebeğim ameliyat fln olacak diye 2.5 gün kaldım ilk gün garanti ikinci günde çıkacaktım bebeğim orada diye kalabilirsin dediler onda da kıyafet istediler üçüncü günü hiç giydirilmeden geri geldi onlar hala oğluma hazırladığım çanta da ne kullanırım ne de birisine veririm öyle bakıp bakıp kaldırıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah canım benim inşallah inşallah bu doğumum da o bebeğim gibi ağlayarak geçecek gibi sanki inşallah bunu sağ Salim kucağıma alırım canım benim Allah senden razı olsun senin yavrularına uzun güzel sağlıklı ömürler versin Rabbim
İnşallah canım benim inşallah inşallah bu doğumum da o bebeğim gibi ağlayarak geçecek gibi sanki inşallah bunu sağ Salim kucağıma alırım canım benim Allah senden razı olsun senin yavrularına uzun güzel sağlıklı ömürler versin Rabbim