Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla kızlar bende bugun evi cikardim süpürdüm sildim çocuklari banyo yaptirdim uyuttum simdi de iki camasir kıyafet vardi onlari serdim simdi de kalkip balkonlari yikayacam ve tabi ki de aksam yemegi de var veeeee ben bitik bir durumdayim yorgunluktan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Esim genelde soylenir dururdu sanki evde ne yapiyorsun bilmem ne dun aksam bi saat çocuklara bakti benim isim vardi gelmis diyorki ben tovbe bi daha demem bu kadinlar be yapiyor diye çocuklar basli başına yeter diyo ömrümü yediler bu evde diyor bende beter ol dedim sanki coxuklar tek dedim evin isi temizligi camasiri bulaşığı yemegi bunlari kim yapiyor dedim yok yok diyo valla bi daha birsey demem diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Esim genelde soylenir dururdu sanki evde ne yapiyorsun bilmem ne dun aksam bi saat çocuklara bakti benim isim vardi gelmis diyorki ben tovbe bi daha demem bu kadinlar be yapiyor diye çocuklar basli başına yeter diyo ömrümü yediler bu evde diyor bende beter ol dedim sanki coxuklar tek dedim evin isi temizligi camasiri bulaşığı yemegi bunlari kim yapiyor dedim yok yok diyo valla bi daha birsey demem diyor