Aynen canım yaaa Haklısın kuzum gamzeyle anlaşamayan olmazmi hic
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 4 Mayıs 2023 #141 Sümeyra21' Alıntı: Aynen canım yaaa Genişletmek için tıkla ... Haklısın kuzum gamzeyle anlaşamayan olmazmi hic
Sümeyra21' Alıntı: Aynen canım yaaa Genişletmek için tıkla ... Haklısın kuzum gamzeyle anlaşamayan olmazmi hic
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,014 4 Mayıs 2023 #142 Gamze Hümeyra' Alıntı: Evet hemen zaman geçiyor özellikle oruçlu iken konuşurduk hemen zaman geçerdi Genişletmek için tıkla ... Aynen bende fark etmiştim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Evet hemen zaman geçiyor özellikle oruçlu iken konuşurduk hemen zaman geçerdi Genişletmek için tıkla ... Aynen bende fark etmiştim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 4 Mayıs 2023 #143 Hülya12' Alıntı: Gamzem eltinle aynı aprtmanda oturmak nasıl duygu Genişletmek için tıkla ... Geçen demiştim kuzum çalışıyor sabah gidiyor akşam geliyor doğru dürüst görmüyorum benden yaşça büyük zaten en büyük kızı 18 yaşında
Hülya12' Alıntı: Gamzem eltinle aynı aprtmanda oturmak nasıl duygu Genişletmek için tıkla ... Geçen demiştim kuzum çalışıyor sabah gidiyor akşam geliyor doğru dürüst görmüyorum benden yaşça büyük zaten en büyük kızı 18 yaşında
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,014 4 Mayıs 2023 #144 Hülya12' Alıntı: Haklısın kuzum gamzeyle anlaşamayan olmazmi hic Genişletmek için tıkla ... Aynen valla sen iyiysen onlarda iyi olur onlar kötü bile olsa sen iyi olki onlar utansın yaptıklarından
Hülya12' Alıntı: Haklısın kuzum gamzeyle anlaşamayan olmazmi hic Genişletmek için tıkla ... Aynen valla sen iyiysen onlarda iyi olur onlar kötü bile olsa sen iyi olki onlar utansın yaptıklarından
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 4 Mayıs 2023 #145 Sümeyra21' Alıntı: Aynen bende fark etmiştim Genişletmek için tıkla ... Aynen canım benim ya Sümeyra mesafeli olsanda bazıları kötu olunca birşey değişmiyor
Sümeyra21' Alıntı: Aynen bende fark etmiştim Genişletmek için tıkla ... Aynen canım benim ya Sümeyra mesafeli olsanda bazıları kötu olunca birşey değişmiyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 4 Mayıs 2023 #146 Sümeyra21' Alıntı: Bence çok içli dışlı olmasan güzel olabilir he gamze sence Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kuzum öyleyiz zaten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Sümeyra21' Alıntı: Aynen valla sen iyiysen onlarda iyi olur onlar kötü bile olsa sen iyi olki onlar utansın yaptıklarından Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kuzum
Sümeyra21' Alıntı: Bence çok içli dışlı olmasan güzel olabilir he gamze sence Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kuzum öyleyiz zaten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Sümeyra21' Alıntı: Aynen valla sen iyiysen onlarda iyi olur onlar kötü bile olsa sen iyi olki onlar utansın yaptıklarından Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kuzum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 4 Mayıs 2023 #147 Sümeyra21' Alıntı: Aynen valla sen iyiysen onlarda iyi olur onlar kötü bile olsa sen iyi olki onlar utansın yaptıklarından Genişletmek için tıkla ... Evet canım benim
Sümeyra21' Alıntı: Aynen valla sen iyiysen onlarda iyi olur onlar kötü bile olsa sen iyi olki onlar utansın yaptıklarından Genişletmek için tıkla ... Evet canım benim
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,014 4 Mayıs 2023 #148 Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynen öyle kuzum öyleyiz zaten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Aynen öyle kuzum Genişletmek için tıkla ...
Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynen öyle kuzum öyleyiz zaten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Aynen öyle kuzum Genişletmek için tıkla ...
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 4 Mayıs 2023 #149 Sümeyra21' Alıntı: Aynen bende fark etmiştim Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum güzeldi
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,014 4 Mayıs 2023 #150 Gamze Hümeyra' Alıntı: Evet kuzum güzeldi Genişletmek için tıkla ... Evet