Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay saçma sapan bir şey bence de düğün ya kuaföre gittik dünyanın parasını aldı kuzenimin görümcemin bi de en iyi arkadaşımın saçını gitmiş aynı yapmış kendim için resim gösterdim onunla yaptığının alakası yoktu bi de üstüne beni dükkana kitledi de utanmadan bahşiş aldı eşimden, geç kalacağız diye bir şey de diyemedik köşe kapmaca oynadı görümcemle kankim düğün boyunca ben de nikah istedim ama babam dul kadın mısın da düğünsüz gidicen dedi ısrar etti yoksa benim de hevesim yoktu hiç
O masraflara vereceğimize ev için birikim yapardik hele bizim burda o kadar masraflı ki bı iki inek kesiyolar al sana 80bin o pahali çerezler en az yirmi otuz bin de ona ıvır zıvır karı saymıyorum bile
En büyük pişmanlığım zamanında KPSS ye daha iyi çalışıp atanmakşu an iki çocukla hiç yapamam hayatım daha farklı olabilirdi yine herşey için şükrediyorum ama eşimden harçlık almak ondan biseyler almak zoruma gidiyor çünkü bekarken kaç yıl çalıştım kimseye muhtaç olmuyodum maddi bağımsızlık kadar güzel bişey yok
O masraflara vereceğimize ev için birikim yapardik hele bizim burda o kadar masraflı ki bı iki inek kesiyolar al sana 80bin o pahali çerezler en az yirmi otuz bin de ona ıvır zıvır karı saymıyorum bile
Valla şimdiye kadar kaç düğüne gitmişimdir hiç ne yediğim çerez aklımda kaldı ne yemek ne bilmem ne gerçekten dediğin gibi boşa masraf kimin düğünü neredeydi onu bile hatırlamıyorsun bi süre sonra
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr
En büyük pişmanlığım okulu bırakmak hayatımda birşeyleri değiştirebilseydim geçmişimi değiştirirdim ozaman belki şuanki hayatım daha iyi olabilirdi yinede her halimize şükürler olsun