Sorum var Sohbet ☺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Sohbet ☺ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,145 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet ☺
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Ay saçma sapan bir şey bence de düğün ya kuaföre gittik dünyanın parasını aldı kuzenimin görümcemin bi de en iyi arkadaşımın saçını gitmiş aynı yapmış 🤦🏻‍♀️ kendim için resim gösterdim onunla yaptığının alakası yoktu 🤷🏻‍♀️ bi de üstüne beni dükkana kitledi de utanmadan bahşiş aldı eşimden, geç kalacağız diye bir şey de diyemedik köşe kapmaca oynadı görümcemle kankim düğün boyunca 😅 ben de nikah istedim ama babam dul kadın mısın da düğünsüz gidicen dedi ısrar etti yoksa benim de hevesim yoktu hiç
O masraflara vereceğimize ev için birikim yapardik hele bizim burda o kadar masraflı ki bı iki inek kesiyolar al sana 80bin o pahali çerezler en az yirmi otuz bin de ona ıvır zıvır karı saymıyorum bile

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Ahahahaha,😅😅😅en mantıklı cevap valla🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aaa özel değilse neden canım normalde arkadaş olan eltiler iyi anlaşır genelde 😊

Aaa özel değilse neden canım normalde arkadaş olan eltiler iyi anlaşır genelde 😊

Her şeyde vardır bir hayır canım bazı şeyleri yaşamadan anlayamıyoruz malesef

Her şeyde vardır bir hayır canım bazı şeyleri yaşamadan anlayamıyoruz malesef

Şu elalemin ağzı torba değilki büzesin boşver sanki kendileri dört dörtlük canım boşver hayat senin hayatın dilediğin gibi yaşa😇😇
İşte kuzum öyle olmadi öyle olmadığı içinde şimdi bu yasantidayiz😀 iş işten geçti yani

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Evet kızlarr biraz uygulamaya değişik sorular katalım😊
Hayatınızda değiştirmek istediğiniz ve en çok pişman olduğunuz şey nedir☺
En büyük pişmanlığım zamanında KPSS ye daha iyi çalışıp atanmak🥺şu an iki çocukla hiç yapamam hayatım daha farklı olabilirdi yine herşey için şükrediyorum ama eşimden harçlık almak ondan biseyler almak zoruma gidiyor çünkü bekarken kaç yıl çalıştım kimseye muhtaç olmuyodum maddi bağımsızlık kadar güzel bişey yok

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
O masraflara vereceğimize ev için birikim yapardik hele bizim burda o kadar masraflı ki bı iki inek kesiyolar al sana 80bin o pahali çerezler en az yirmi otuz bin de ona ıvır zıvır karı saymıyorum bile
Valla şimdiye kadar kaç düğüne gitmişimdir hiç ne yediğim çerez aklımda kaldı ne yemek ne bilmem ne gerçekten dediğin gibi boşa masraf kimin düğünü neredeydi onu bile hatırlamıyorsun bi süre sonra 🤷🏻‍♀️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hayatımı kökten değişirdim 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

hazmus

Kayıtlı Üye
rank
En büyük pişmanlığım hiç bir şeye ses çıkarmamak eşim ne dese herşeye kafa sağlayıp tamam demem ama yinede ellhamdulilah

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Evet kızlarr biraz uygulamaya değişik sorular katalım😊
Hayatınızda değiştirmek istediğiniz ve en çok pişman olduğunuz şey nedir☺
En büyük pişmanlığım okulu bırakmak hayatımda birşeyleri değiştirebilseydim geçmişimi değiştirirdim ozaman belki şuanki hayatım daha iyi olabilirdi yinede her halimize şükürler olsun

Tüm sayfalar yüklendi.