Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslinda ben istanbulda oturuyorum seneye antalyaya gelecem ben tatile eşim yazlik kiralicak oraya bir hafta 10 gunlugune gelecez gecen yazin gelecektik ama mağlum korona vardi gelemedik önumuzdeki sene nasip.olursa antalyaya tatile gelecez işallah canm benim guzel degilmi antalya
Güzel canım da Ege de doğup büyüdüğüm için o tarafları daha çok seviyorum ben. Birde acayip bir sıcak oluyor burası oturduğum yerde ter kan içinde kalıyordum yazın. Bu yaz taşındık daha buraya. Belki gebelikten kaynaklıydı bilmiyorum canım önümüzdeki yaz göreceğiz bakalım
Güzel canım da Ege de doğup büyüdüğüm için o tarafları daha çok seviyorum ben. Birde acayip bir sıcak oluyor burası oturduğum yerde ter kan içinde kalıyordum yazın. Bu yaz taşındık daha buraya. Belki gebelikten kaynaklıydı bilmiyorum canım önümüzdeki yaz göreceğiz bakalım
biliyorum antalya cok sıcak dururmuyo sıcaktan ama ben sıcagi cok seviyom biraz soguk olunca rahassiz oluyorum yazin daha guzel işallah ben önumuzdeki sene okullar kapaninca tatile gidecem 10 seneden beri tatile gidemedim bundan 2 sene önce tatile gidecektik 1 haftamiz kalmişti pandemi oldu yasaklar cikti gidemedik eşimde söz verdi bu sene okullar kapaninca gidecez dedi işallah gideriz canm valla cok ihtiyacim var kafa dinlemeye vallahi